2020-08-12 12:06

“Simboluri” sexuale. Soluția găsită de o americancă pentru MĂȘTI

 |  23:37
“Simboluri” sexuale. Soluția găsită de o americancă pentru MĂȘTI

Dintotdeauna au existat oameni inventivi, care nu uită de această calitate a lor mai ales în vremuri care o cer…

Distanța minimă între două persoane poate fi uneori dificil de respectat. La coadă la supermarket, pe stradă, la farmacie. Soluția găsită de o americancă? Măști imprimate cu penisuri. Pentru ingenioasa americancă Mindy pandemia a fost o ocazie de a se arăta spirituală, afisându-se cu o mască cu un motiv original. Sexual s-ar putea spune. Ideea s-a dovedit a fi contagioasă, dovadă că pandemie poate rima și cu profit.

„Când o persoană îmi spune că am penisuri pe mască, înseamnă că este deja prea aproape de mine și că distanțele nu sunt respectate”. E și acesta un argument…

Mindy și-a numit mica afacere Project Penis Mask, împodobindu-și măștile cu mici penisuri pe care nu le poți vedea doar dacă ești suficient de aproape. Acest mic truc își propune să ajute la respectarea distanței socială, după a declarat Mindy pentru New York Post: „Când o persoană îmi spune că am penisuri pe masca mea, înseamnă ca este deja prea aproape de mine și că distanțele nu sunt respectate”.

S-a extins

Mindy Vincent este asistentă socială, terapeut și fondator al clinicii UHRC (Utah Harm Reduction Coalition), care are grijă de oamenii vulnerabili din statul Utah. Inițiativa a pornit în urma întârzierilor de livrare: în timp ce ea avea nevoie urgentă de măști pentru angajații săi, modelele care aveau cea mai apropiată dată de livrare erau cele care aveau imprimate penisuri. Și-a dat seama că va fi o armă eficientă împotriva celor care nu respectă distanțarea social, potrivit smartfm.ro.

Pagina ei de Facebook a fost distribuită de 415.000 de ori într-o singură săptămână și cererea a fost atât de mare încât Mindy s-a transformat în antreprenor repede. A vândut 54.000 de exemplare, cu 20 $ bucata, banii rezultați fiind donați unor asociații de ajutorare a săracilor. Acum Mindy s-a extins, are și măști cu vaginuri și sâni…

Foto: New York Post


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz