2020-07-04 03:25

Unele de bine, altele îngrozitoare. Necunoscutele profeții ale lui Nostradamus

 |  13:22
Unele de bine, altele îngrozitoare. Necunoscutele profeții ale lui Nostradamus

„Cei mai mulţi oameni vor părăsi Pământul şi vor trăi aiurea. În următorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pământul va deveni un mit”. Sunt preziceri ale lui Nostradamus, dar nu cele bine știute…

Despre ce este vorba? Dr.Edmond Fourier, unul dintre cei mai importanţi cercetători ai operei lui Nostradamus - faimosul vizionar francez al secolului al XVI-lea, a făcut acum câțiva ani o descoperire importantă. Sub un bloc de piatră, în apropiere de Paris, el a găsit o cutie cu manuscrise care cuprindeau o serie de profeţii ale lui Nostradamus, necunoscute. Potrivit a ceea ce a descoperit Fourier și în plus față de cele din introducerea de mai sus, Nostradamus declară cu certitudine că istoria umanităţii se va sfârşi la 1 octombrie 2436. Nu indică mijloacele prin care omenirea va fi distrusă, dar sugerează că fiinţe - pe care le denumeşte „duşmanii noştri vechi” - vor începe un război.

Un teanc de pergamente îngălbenite

Potrivit lui Fourier, Nostradamus era convins că prezicerile lui nu vor fi înţelese de contemporanii lui, de aceea a lăsat o serie de indicii pentru a fi găsite atunci când ar fi dorit el. Profeţiile lui Nostradamus sunt exprimate în versuri, denumite catrene. Multe din cele prezise de el, ca de pildă apariţia lui Adolf Hitler şi cel de-Al Doilea Război Mondial, s-au dovedit a fi adevărate. Dar una dintre cele mai cunoscute profeţii, care arată că un meteorit va lovi Pământul în toamna lui 1999, părea că nu s-a îndeplinit. Catrenul 69 descrie obiectul drept „un mare munte rotund care se va rostogoli, făcând să se scufunde ţări mari”. Când acest fenomen nu a avut loc, dr. Fourier şi colegii lui au rămas descumpăniţi. „Până la urmă mi-am dat seama că Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”, afirmă cercetătorul. Ne indică un anumit loc”.

Prin „munte” el a indicat de fapt „o stâncă imensă şi dacă aceasta va fi rostogolită, ceea ce se va găsi acolo va avea o influenţă uriaşă asupra statelor lumii”. Dr. Fourier şi-a dat imediat seama unde trebuie să caute şi s-a dus direct la o piatră neagră, mare, rotundă, situată în apropiere de Paris, pe proprietatea în care a trăit Nostradamus. Împreună cu echipa sa, a început să sape şi a găsit o cutiuţă metalică, pe capacul căreia era gravată litera „N”. „Când am deschis cutia şi am zărit un teanc de pergamente îngălbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur şi simplu s-a oprit pentru o clipă”, a povestit cercetătorul.

Economia mondială se va prăbuşi

Scrierile găsite de Fourier conţin sute de profeţii, unele dătătoare de speranţe, altele îngrozitoare. Iar câteva dintre ele au fost considerate de Fourier drept mai semnificative. Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei invenţii pe care o denumeşte un nou aparat, lumea va fi aşa cum a fost înainte de Turnul Babel. Explicaţia cercetătorului este că Nostradamus s-a gândit la un fel de maşină de tradus universală, poate un calculator. „Profetul spune că această descoperire va duce curând la dispariţia naţiunilor. Economia mondială se va prăbuşi odată cu dispariţia averilor, bogaţii vor muri de mai multe ori- spune profetul”, afirmă Fourier. Soarele va furniza întreaga energie. Actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină, care se găseşte din belşug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeşte „Regele Cerului”. Potrivit cercetătorului, este vorba de o descriere a unui satelit care captează energie solară şi o transmite spre Pământ. Oamenii vor trăi 200 de ani. Progresele din medicină vor prelungi durata de viaţă medie a omului la 200 de ani. O persoană de 80 de ani va arăta ca una de 50, mai spune profetul,potrivit lui Fourier, iar din motive inexplicabile, “numărul bărbaţilor care iubesc bărbații va fi de patru ori mai mare”.

Metoda care va permite şi celor care nu au pregătire medicală să vindece boli

„Vechile metode chineze de vindecare vor înlocui medicina modernă. Pe baza bioenergiei transmise prin mâini, metoda va permite şi celor care nu au pregătire medicală să vindece boli, de la constipaţie la cancer”, a mai declarat Fourier, citând din profeţiile necunoscute ale lui Nostradamus. Religiile vor dispărea, nuditatea va deveni un lucru comun odată cu îmbunătăţirea condiţiilor de sănătate datorită unor gene mai bune, oamenii vor fi mulţumiţi de trupurile lor şi treptat publicul va accepta goliciunea. Pe de altă parte, radiaţiile vor usca Pământul - „Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”, scrie Nostradamus. Este un avertisment ce arată că distrugerea pădurilor tropicale va duce la subţierea stratului de ozon, expunând Pământul radiaţiilor ultraviolete nocive.

Majoritatea specialiştilor au calificat aceste „noi profeţii” ale lui Nostradamus drept ”complet mai scăpate de sub control decât cele de până acum”. Dar Fourier nu se lasă și îl creditează cu încrederea sa pe Nostradamus. Cum, de altfel, face aproape întreaga omenire, de atâta amar de vreme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz