2020-01-29 03:57

VIDEO. Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia

 |  22:23
VIDEO. Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia

Florentin Dincă

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Selecţionata Algeriei s-a calificat în premieră în optimile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal 2014, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut în compania reprezentativei Rusiei, în ultima etapă a grupei H a competiţiei, vezi mai jos rezumat VIDEO.

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Pentru Algeria a marcat Slimani '60, iar pentru Rusia a înscris Kokorin '6, VIDEO mai jos. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Algeria: M'Bolhi - Mandi, Belkalem, Halliche, Mesbah - Feghouli, Medjani, Bentaleb, Brahimi (Yebda '70), Djabou (Ghilas '77) - Slimani (Soudani '90), vezi VIDEO. 

Selecţioner: Vahid Halilhodzici.

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Rusia: Akinfeev - Kozlov, Berezuţki, Ignaşevici, Kombarov - Gluşakov (Denisov '46), Şatov (Dzagoev '67), Faizulin - Kerjakov (Kanunnikov '81), Samedov, Kokorin, vezi VIDEO. 

Selecţioner: Fabio Capello.

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Cartonaşe galbene: Mesbah '39, Ghilas '87 / Kombarov '57, Kozlov '59, VIDEO. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Arbitri: Cuneyt Cakir (Turcia) - Bahattin Duran (Turcia), Tarik Ongun (Turcia) - Joel Aguilar (El Salvador), VIDEO. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Victoria entuziasmantă a magrebienilor în meciul cu Coreea de Sud, scor 4-2, le-a deschis larg poarta calificări în optimi elevilor lui Vahid Halilodzic. O remiză în meciul de astă-seară cu Rusia le asigură algerienilor continuarea competiţiei din Brazilia, pentru că este imposibil ca Belgia să fie surclasată la cel puţin patru goluri diferenţă de către Coreea de Sud, vezi VIDEO mai jos. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. De partea cealaltă, Rusia a capotat inexplicabil în primele două jocuri, 1-1 cu naţionala asiatică, şi un eşec pe final cu Belgia, scor 0-1. Cu un lot alcătuit 100% din jucători care evoluează în campionatul intern, la granzii Zenit, Spartak, Dinamo Moscova sau Rubin Kazan, ruşii sunt obligaţi să fie treziţi la realitate în ceasul al 12-lea de către Fabio Capello care, la rândul lui, îşi joacă în acest meci postul de selecţioner, nejustifincându-şi în nici un fel cele peste opt milioane de euro pe an pe care le câştigă în Rusia, VIDEO mai jos. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Celebrul tehnician  italian a greşit tactica şi jucătorii în primele două meciuri, iar rezultatele s-au văzut. Cel mai mare reproş care i se aduce lui Capello este neutilizarea ca titular a atacantului Alexandar Kerjakov, cel care a adus punctul împotriva Coreei de Sud, şi care a fost batjocorit în următorul meci, fiind introdus în ultimele minute cu Belgia, când echipa alerga iar după egalare, vezi VIDEO mai jos. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. “În meciul cu Algeria avem doar varianta victoriei. Nu este nimic pierdut”, Fabio Capello, selecţioner Rusia, VIDEO mai jos. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Selecţionerul Algeriei, Vahid Halilodzic, este conştient de imensa şansa de care el şi echipa beneficiază în acest moment la Mondialul din Brazilia: “Am arătat până că putem face faţă oricărui adversar. E adevărat că un rezultat de egalitate cu Rusia ne aduce calificarea, dar pentru a obţine o remiză trebuie neapărat să căutăm victoria. Iar echipa, fiţi siguri, o să o pregătesc să câştige. O calificare în optimile de finală ale Campionatului Mondial ar reprezenta o performanţă incredibilă pentru Algeria”, vezi VIDEO. 

Algeria – Rusia, scor 1-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, din Brazilia. Pariurile PUTEREA: Feghouli (Algeria) - Kerjakov (Rusia).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-27

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

VIDEO. Belgia – Rusia, scor 1-0, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

VIDEO. Elveţia – Honduras, scor 3-0 la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

VIDEO. Franţa – Ecuador, scor 0-0, la Campionatul Mondial din Brazilia

VIDEO. Argentina – Nigeria, scor 3-2, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

VIDEO. Columbia – Japonia, scor 4-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 Brazilia

VIDEO. Coasta de Fildeş – Grecia, scor 1-2, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

VIDEO. Italia – Uruguay, scor 0-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

VIDEO. Croaţia – Mexic, scor 1-3, la Cupa Mondială din Brazilia 2014

VIDEO. Camerun – Brazilia, scor 1-4, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine