2019-12-15 21:05

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I

 |  12:47
VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Dinamo, în etapa a XI-a a Ligii I.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Chanturia '20 (penalti) şi Guima '83 pentru gazde, respectiv Lazăr '3 pentru oaspeţi.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 0-1: Lazăr a înscris cu un şut de la aproximativ 18 metri.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 1-1: Chanturia a transformat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Bărboianu la Larie.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 2-1: Guima a marcat cu capul, de la marginea careului mic.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Christian (Petrucci '73), Monroy - Ivanovski, Chanturia (Jakolis '67), Fl. Costea (Dore '26) - Guima.

Antrenor: Vasile Miriuţă

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Dinamo: Marc - Fai, Bărboianu, Durimel, Grecu - Matei, Boubacar (Văduva '86), Elton, Lazăr - Bilinski (Rotariu '68), Alexe (Miranda '83).

Antrenor: Flavius Stoican

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Cartonaşe galbene: Chanturia '47, Guima '67, Monroy '68, Ivanovski '81, Dore '87, Felgueiras '90+3 / Bărboianu '19, Elton '54

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Arbitri: Lucian Rusandu - Aurel Oniţă, Valentin Avram - Florin Miron

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Observatori: Sorin Boca, Paul Mincu.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Faţă de meciul cu ASA Târgu-Mureş nu au apărut noi probleme de lot pentru CFR Cluj. Vor lipsi în continuare Ciprian Deac şi Sergiu Negruţ, care sunt accidentaţi, urmând a reveni în returul campionatului.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Antrenorul Vasile Miriuţă nu are jucători suspendaţi pentru întâlnirea cu Dinamo. Totuşi Mateo Sušić, Ionuţ Larie şi Camora sunt în pericol de a lipsi în deplasarea de la Chiajna dacă vor fi avertizaţi, având 3 cartonaşe galbene.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. “Alb-vişinii” sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de 5 luni. Clujenii se aşteaptă undeva la 10.000 de spectatori în meciul de sâmbătă seara. Interesul suporterilor este în creştere după rezultatele din acest sezon.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Antrenorul Vasile Miriuţă a declarat că are o echipă cu un atac bun.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. “Au o echipă foarte bună. O echipă cu un atac bun, care a pierdut un singur meci. Am jucat puţin din păcate acolo, dar am amintiri frumoase legate de acea perioadă. Dacă termin turul la 3-4 puncte de Steaua mă bat la titlu. În iarnă vom aduce 3-4 jucători buni şi mă pot bate cu Steaua”, a precizat Vasile Miriuţă.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. În ceea ce priveşte Dinamo Bucureşti, fundaşul central Andrei Cordoş a primit în meciul cu CS Universitatea Craiova al 4-lea cartonaş galben din acest sezon, fiind suspendat o etapă. Cordoş a mai fost avertizat în partidele cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, CSMS Iaşi şi Rapid Bucureşti.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Va reveni după o etapă de suspendare Ionuţ Nedelcearu. Stoperul de 18 ani a fost eliminat în minutul 7 al derby-ului cu Rapid din etapa a 9-a. Atacantul Joël Thomas a ratat tot sezonul până acum, din cauza unei accidentări, însă este refăcut sută la sută.

VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Dinamo, scor 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Înaintea meciului de sâmbătă, CFR ocupă locul 2 în CLASAMENT, cu 22 de puncte, iar DINAMO este pe 5, cu 19 puncte. În cazul unui REZULTAT pozitiv, clujenii ar egala Steaua în fruntea clasamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray