2020-08-13 00:32

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I

 |  14:41
VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Echipa CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Universitatea Cluj, într-un meci al etapei a noua (IX) a Ligii I.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Universitatea Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 34, când a fost eliminat Mengolo pentru cumul de cartonaşe galbene.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Thiago Lopes a înscris în minutul 90+4, cu un şut din 7 metri.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru (Christian '46), Monroy - Jakolis (Thiako Lopes '66), Guima (Dore '46), Ivanovski - Tade.

Antrenor: Vasile Miriuţă

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Universitatea Cluj: Veselovski - Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat - Bucşă, Lungu (Stojanovici '90+3) - Paulinho (R. Costin '42), Cristocea (Achim '70), Viveiros - Mengolo.

Antrenor: George Ogăraru

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Cartonaşe galbene: Camora '63 / Mengolo '20, '34, Viveiros '62, Ciupe '65, R. Costin '75, Bucşă '79

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Cartonaş roşu: Mengolo '34

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Cătălin Găman (central), Sebastian Gheorghe, Ovidiu Artene (asistenţi) şi Lucian Rusandu (rezervă).

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Observatori au fost Aron Huzu şi Ioan Valer Sulea.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. CFR Cluj ocupă în prezent locul 2 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Cluj se situează pe poziţia 12, cu 8 puncte.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Faţă de meciul cu Oţelul Galaţi, antrenorul CFR Cluj, Vasile Miriuţă, nu are probleme de lot. Vor lipsi în continuare Ciprian Deac şi  Sergiu Negruţ, care sunt accidentaţi pe o perioadă mai lungă.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. CFR Cluj vor să profite de egalul Stelei cu Astra Giurgiu şi să treacă pe primul loc în clasament. Dacă va câştiga derby-ul cu Universitatea Cluj la 2 goluri diferenţă, CFR va fi noul lider al Ligii 1.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Mijlocaşul georgian Giorgi Chanturia a revenit la CFR Cluj, după ce a fost cedat în această vară la Hellas Verona. Jucătorul este în urmă cu pregătirea fizică şi nu va face parte din lot pentru meciul de luni.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Antrenorul Vasile Miriuţă a declarat că tot ceea ce îl interesează pe el este că echipa pe care o conduce să fie luni în formă maximă.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. “Nu avem ce revanşă, să ce…? Jucăm fiecare meci la victorie. Ce a fost, a fost, am mai spus, trecutul cu trecutul, prezentul cu prezentul. Ăsta e cel mai important lucru. Bineînţeles, fiecare echipă vrea să câştige, nu? Indiferent că e CFR, ‘U’ Cluj sau Steaua. Fiecare echipă, fiecare antrenor vrea să câştige. E treaba lor cum vor veni luni, pe mine mă interesează mai puţin acest lucru. Mă interesează ca echipa mea să fie luni în formă maximă”, a afirmat Vasile Miriuţă.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Antrenorul Universitatea Cluj, George Ogăraru, are probleme de lot pentru derby-ul cu CFR. Fundaşul central Ionuț Neag a primit în meciul cu CS Universitatea Craiova al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Neag va fi înlocuit cu croatul Dino Škvorc. În lot mai este şi Doru Bratu, dar acesta a jucat slab cu craiovenii, fiind criticat de antrenor.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. De asemenea, Petar Jovanović a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF pentru 6 meciuri şi penalizat cu 8.000 de lei, pentru că, rezervă fiind la meciul cu CS Universitatea Craiova, a avut o altercaţie cu un fotbalist al oaspeţilor.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Mai mult, Universitatea Cluj are probleme şi în atac, pentru că Valentin Lemnaru şi Vlad Morar sunt accidentaţi, iar olandezul Danzell Gravenberch s-a antrenat separat fiind incert.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Antrenorul George Ogăraru a declarat că nu simte nicio presiune înaintea meciului cu CFR Cluj.

VIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii IVIDEO. CFR Cluj – Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a noua (IX) a Ligii I. “Eu cred că într-un derby forţele cumva se egalează. Şi sper să obţinem o victorie. Nu simt nici o presiune. Am preluat o echipă din mers. Petrec foarte mult timp să-i dau amprenta mea şi să o ajut să câştige, să-şi îndelinească obiectivul”, a precizat George Ogăraru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz