2020-02-22 13:22

VIDEO. Italia – Costa Rica 0-1, la Mondialul din Brazilia 2014

 |  15:24
VIDEO. Italia – Costa Rica 0-1, la Mondialul din Brazilia 2014

Florentin Dincă

Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. Mai jos, VIDEO.

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. După surprinzătoarea și nu prea victorie cu Uruguay, sud-americanii mai vor să dea o lovitură, însă acum vor avea în față o echipă total diferită, mult mai experimentată, care nu face nici un fel de concesii, iar asta a arătat-o în izbânda cu Anglia din prima etapă (2-1).

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. Cesare Prandelli nu ştie încă dacă se va baza pe Gianluigi Buffon, în continuare nerefăcut total după accidentarea suferită chiar înaintea Mondialului. Asta deşi staff-ul medical al Squadrei Azzura dădea asigurări acum câteva zile că portarul va fi apt pentru meciul din această seară. În cazul în care goalkeeperul lui Juventus nu va dori să rişte, între buturi va intra tot Salvatore Sirigu, cu o evoluţie apreciată în victoria cu Anglia.

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. Selecţionerul naţionalei din Cizmă va merge în continuare pe mâna fundaşilor necunoscuţi multora, Matteo Darmian şi Gabriel Paletta, cei doi debutând la naţionala mare chiar în ultimele două meciuri de pregătire înainte de turneul final. Primul a făcut un sezon senzaţional la Torino, în timp ce al doilea a fost stâlpul apărării în ultimii patru ani la Parma. Interesant este că Paletta este argentinian la origini, fiind coleg de generaţie cu Messi şi Aguero la naţionala U-20 a pumelor.

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. În afara lui Verratti şi parţial a lui Balotelli şi Marchisio, Prandelli introduce “veteranii”: Barzagli, Chiellini, De Rossi, Candreva şi Pirlo.

Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, VIDEO. scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă.  Dacă a fost un jucător care a luat ochii în meciurile de până acum de la Cupa Mondială el este cu siguranţă Joel Campbell, vârful naţionalei din Costa Rica (10 goluri în 34 de meciuri). Fotbalistul de 21 de ani care aparţine de Arsenal Londra, şi care a tot fost împrumutat în ultimii ani la Betis, Lorient şi Olympiakos, a fost cel care a marcat un gol, a pasat decisiv la ultima reuşită a echipei sale şi a mai ratat câteva ocazii importante în victoria cu Uruguay, scor 3-1. Joel este un tip foarte religios şi citeşte mereu din Biblie înaintea meciurilor. Atacantul nu a apucat să bifeze vreun minut în echipa tunarilor, Arsene Wanger considerând că încă nu este îndeajuns de copt pentru a face faţă rigorilor din Premier League. Prestaţia sa incredibilă din meciul cu Uruguay l-a convins însă pe Wanger să-l aducă din noul sezon în trupa de pe Emirates, acolo unde trebuie să se lupte pentru titularizare cu Podolski, Giroud, Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott şi Yaya Sanogo. Mutarea este confirmată chiar de noul star al Costa Ricăi: „Din vară sigur mă întorc la Arsenal. Am contract şi vreau să joc acolo. Până atunci, gândul meu e doar la echipa naţională”, spune Campbell.

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. Formații probabile:

ITALIA: Sirigu - Darmian, Barzagli, Paletta, Chiellini - De Rossi - Candreva, Pirlo, Verratti, Marchisio – Balotelli

Selecţioner: Cesare Prandelli

COSTA RICA: Navas - Gonzalez, Umana, Gamboa, Duarte – Bolanos, Diaz – Tejeda, Borges, Ruiz – Campbell

Selecţioner: Jorge Luis Pinto

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. Arena Pernambuco (Recife)

VIDEO. Demolatoarea de "grei", Costa Rica, s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia. După ce a învins meritat Uruguayul, scor 3-1, Costa Rica a trecut la fel de meritat și de Italia, scor 1-0, gol Bryan Ruiz, în minutul 44. După acest nou succes de senzație, Anglia și-a făcut bagajele să plece acasă, meciul din ultima etapă, chiar cu Costa Rica, nu mai este decât de palmares. În schimb, Italia și Uruguay vor juca în ultimul meci cu soarta calificării pe masă. Pariurile PUTEREA: Balotelli (Italia) - Campbell (Costa Rica).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-21

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Programul meciurilor şi transmisunile TV de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

VIDEO. Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Brazilia a învins Croaţia cu scorul de 3-1

VIDEO. CAMPIOANA, NUMĂRATĂ ÎN PICIOARE. Spania – Olanda 1-5, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

VIDEO. Columbia – Grecia 3-0, la Mondialul din Brazilia 2014

VIDEO. Uruguay – Costa Rica 1-3, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

VIDEO. Coasta de Fildeș - Japonia 2-1, la Campionatul Mondial din Brazilia

VIDEO. Elveţia – Ecuador 2-1, la Mondialul din Brazilia

VIDEO. Franţa – Honduras, scor 3-0, la Campionatul Mondial din Brazilia

VIDEO. Belgia – Algeria 2-1, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

VIDEO. Brazilia – Mexic, scor 0-0, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

VIDEO. Rusia – Coreea de Sud, scor 1-1 la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia

VIDEO. Olanda – Australia, scor 3-2, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia!

VIDEO. Columbia - Coasta de Fildeş, scor 2-1, la Cupa Mondiala din Brazilia 2014

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

VIDEO. Japonia – Grecia 0-0, la Mondialul din Brazilia 2014
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine