2020-07-14 04:13

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I

 |  14:22
VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Formaţia CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, în deplasare, cu scorul de 2-0, prin golurile lui Ciucur şi Braga.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Moldovenii au deschis scorul încă din minutul 6, când Ciucur l-a driblat pe Pecanha şi a marcat în poarta goală.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. A doua reuşită a ieşenilor a venit în minutul 73 după o execuţie superbă a lui Braga. Fotbalistul a primit o minge la 11 metri şi l-a învins pe Pecanha dintr-un semivoleu superb.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. După acest joc, ploieştenii au rămas pe locul 2, la 8 puncte în spatele campioanei, şi le va fi tot mai greu să ia faţa Stelei, în timp ce ieşenii au ieşit din zona roşie a clasamentului şi au urcat pînă pe poziţia a 11-a, cu 21 de punte.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo Alves, Ipsa, Satli - Marinescu, Pastorini - Vasilache (Nepomuceno 65), Teixeira, Astafei (I. Filip 46) - Mareş (Tchite 58)

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Plamada, Bădic - Mitici (Braga 69), Enescu - Bosoi (Markovici 90+1), Onduku (Coşereanu 80), Ciucur - Golubovici

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat cu câte o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă pe Ioan Filip, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu FC Botoşani. Mijlocaşul va putea juca luni împotriva ieşenilor, pentru că a stat în partida din Cupa României cu Steaua.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Antrenorul Mircea Rednic nu-i poate folosi pe atacantul israelian Toto Tamuz, care este în perioada de recuperare după o accidentare şi mijlocaşul sloven Rok Kronaveter, care a semnat, vineri, un contract cu gruparea prahoveană

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. “Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună, băieţii au format o adevărată familie, iar dacă exista o anumită stabilitate, sunt sigur că Petrolul avea mult mai multe puncte acum“, a declarat Mircea Rednic.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. În ceea ce priveşte CSMS Iaşi, Alexandru Ţigănaşu a primit în meciul cu Gaz Metan Mediaş al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Fundaşul stânga a mai fost avertizat în partidele cu Concordia Chiajna, FC Botoşani şi Rapid. În locul lui Ţigănaşu va juca Ionuţ Voicu, în timp ce sârbul Milan Mitić va fi în flancul drept al apărării.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. Închizătorul portughez Fábio Braga, care a fost accidentat în primele două etape, s-a antrenat normal toată săptămâna şi ar putea debuta în Liga 1 în partida de luni. În schimb mijlocaşii Alexandru Creţu şi Adrian Olah, care nu au jucat în partidele cu FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, fiind accidentaţi, se află în perioada de recuperare.

VIDEO. CSMS Iaşi a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I. “Este bine că am câştigat primele două meciuri din retur, dar suntem 11 echipe care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Pentru noi urmează 15 meciuri vitale. Pentru a ne salva de la retrogradare avem nevoie de 42 de puncte. Mai avem nevoie de 8 victorii în cele 15 meciuri rămase. Este foarte greu, dar vom lupta până la capăt pentru atingerea obiectivului“, a precizat Nicolo Napoli.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz