2020-02-17 11:41

SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 2-6, 6-1, 6-1, în semifinalele turneului de la DUBAI

 |  14:09
SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 2-6, 6-1, 6-1, în semifinalele turneului de la DUBAI

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Simona Halep se confruntă cu Caroline Wozniacki în semifinalele turneului de la Dubai. Meciul dintre cele două este programat să înceapă vineri, de la ora 17.00.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 3 şi locul 5 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA şi a 10-a favorită, şi s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Meciul dintre Caroline Wozniacki şi Flavia Pennetta a durat o oră şi 32 de minute.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a obţinut calificarea în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a învins-o pe sportiva rusă Ekaterina Makarova, locul 9 WTA şi a şasea favorită, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Simona Halep şi Caroline Wozniacki au mai fost adversare de două ori. Wozniacki a învins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-3, în optimi la Dubai, în 2012, iar românca s-a impus în faţa sportivei daneze în semifinale la New Haven, în 2013, scor 6-2, 7-5.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. În cealaltă semifinală a turneului de la Dubai se vor întâlni Garbine Muguruza (Spania, locul 24 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, locul 18 WTA).

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Semifinalele sunt programate vineri, cu începere de la ora 15.00, prima fiind cea dintre Muguruza şi Pliskova, iar a doua cea dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. Jucătoarea Simona Halep a declarat, joi, după ce a trecut de Ekaterina Makarova în sferturile de finală de la Dubai, că şi-a luat revanşa după ce rusoaica a învins-o în aceeaşi fază a competiţiei de la Australian Open.

LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. LIVE VIDEO ONLINE: SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI, în semifinalele turneului de la DUBAI, ora 17.00. "A fost un meci incredibil. Am jucat bine, dar şi ea a jucat foarte bine. A fost o revanşă faţă de Australian Open. Sunt bucuroasă că am câştigat. Încerc să fiu o luptătoare pe teren şi îmi place turneul de aici. Am avut cinci mingi de meci, eram puţin nervoasă şi nu e uşor să închizi meciul. M-am simţit puţin obosită la final şi am încercat să rămân concentrată la fiecare punct, iar în final am reuşit", a spus Halep, la mini-interviul de după meci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine