2020-02-21 20:57

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia!

 |  16:57
VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia!

Florentin Dincă

UPDATE, ora 00.00. Chile a învins Spania, miercuri seară, scor 2-0, în grupa B de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Au marcat Vargas (19) şi Aranguiz (42), iar Spania, fosta campioană a lumii, părăseşte din grupe mondialul brazilian, ultimul meci cu Australia contând doar pentru statistici. Mai jos, VIDEO.

Clasament grupa B după a doua etapă (în celălalt meci, Olanda a învins Australia, scor 3-2. Vezi ):

1. Olanda 6 puncte

2. Chile 6 puncte

3. Australia 0 puncte

4. Spania 0 puncte

Spania joacă diseară cu Chile o partidă de totul sau nimic. Cu Chile, Spania va evolua pentru onoarea şi viitorul ei la acest Campionat Mondial.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! Campioana en-titre a trofeului a fost batjocorită în ultimul hal de olandezii lui Van Gaal, şi vrea să se răzbune pe sud-americani după acea ruşine fără margini.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! Naţionala statului Chile nu este una de ici de colo, are deja trei puncte în Grupa B, şi este este alcătuită din jucători de clasă mondială, ca Alexis Sanchez, Arturo Vidal sau Mauricio Isla, ultimii doi campioni cu Juventus.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! Este aşteptat şi e normal ca Vicente del Bosque să opereze mai multe modificări în formula de start, după ce în repriza secundă a partidei cu Olanda toţi jucătorii săi au fost “morţi”. Mai ales cei din apărare, în frunte cu veteranul Casillas şi fundaşii centrali Pique şi Sergio Ramos. De altfel, primii doi vor sări din schemă, fiind înlocuiţi cu Pepe Reina şi Javi Martinez. De ce Reina şi nu De Gea? Pentru că portarul lui Manchester United resimte probleme musculare şi ar putea lipsi o săptămână de la antrenamente.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! La mijlocul terenului, David Silva, submediocru în primul meci, i-ar putea lăsa locul în teren lui Mata, Pedro sau Santi Cazorla, în timp ce în atac, Diego Costa va lua loc pe banca de rezerve, fiind substituit cu Fernando Torres sau Cesc Fabregas.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! “E un moment delicat, dar suntem un grup de profesioniști valoroși. Cu toţii abia am așteptat meciul cu Chile pentru a ne revanșa. Nu trebuie să ne prăbuşim. Sper să ştim să pierdem aşa cum am ştiut să câştigăm. Am pierdut trei puncte cu Olanda, dar am trecut peste acest eşec, acum trebuie să privim înainte cu toată forța noastră și vom trece cu siguranţă peste această grea încercare. Suntem obligaţi să câştigăm cele două partide rămase şi să mergem mai departe”.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! Chilienii sunt extrem de liniştiţi înaintea meciului împotrica campioanei mondiale. Ei pot profita de haosul ce a pus stăpânire pe jucătorii lui Del Bosque şi vor încerca să ciupească măcar un punct, foarte important în economia acestei grupe, în care Olanda a devenit principala candidată la calificarea în optimi. Totodată, aztecii au în vedere că în ultima etapă vor da piept chiar cu Portocala Mecanică, iar punctul sau punctele vor fi dificil de obţinut.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! O veste foarte bună pentru selecţionerul Jorge Sampaoli vine dinspre Arturo Vidal, cel care şi-a revenit 100% după intervenţia chirurgicală de la genunchi de luna trecută şi va fi integralist diseară, după ce în primul meci nu a putut evolua mai mult de o oră.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! Jucătorii Furiei Roja spun că au uitat deja umilinţa cu Olanda şi privesc cu mare încredere meciul cu Chile, decisiv în privinţa calificării în optimi. În ciuda faptului că multă lume a început să critice stilul de joc al naţionalei iberice, Juan Mata este de părere că acest lucru nu se va schimba, deoarce acest stil le-a adus trofeele în ultimii ani. “Ştim ce greșeli am făcut în meciul cu Olanda. Ne-am uitat atent la înregistrări cu Chile. Vom încerca să ne îmbunătățim jocul, pentru că am primit o lovitură dură în partida precedentă. Stilul echipei noastre a stat la baza tuturor succeselor noastre, așa că trebuie să continuăm să credem în strategia noastră. Pentru că avem un stil care ne permite să controlăm jocul”, a zis Juan Mata.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! “Suntem puțin nervoși. Este un meci de totul sau nimic, este un meci ca o finală. Ne-am pregătit bine și știm că nu avem voie să greșim din nou. Dar vom avea un meci greu, împotriva unei echipe foarte bune. O echipă puternică și compactă, cu jucători buni, o echipă care joacă intens fiecare meci. Vom încerca să câștigăm, pentru că altă șansă nu mai avem”, a spus şi Pedro.

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia!  Formaţii probabile:

SPANIA: Reina – Azpilicueta, Javi Martinez, S. Ramos, Alba – Busquets, Xabi Alonso – Iniesta, Xavi, Pedro – Torres

Selecţioner: Vicente del Bosque

CHILE: Bravo - Isla, Medel, Jara, Mena - Aranguiz, Vidal, Valdivia, Diaz - Alexis Sanchez, Vargas

Selecţioner: Jorge Sampaoli

Stadion: Maracana (Rio de Janeiro) – Capacitate 78.838

VIDEO. Adiós, Spania! Chile merge în optimi la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia! Pariurile PUTEREA: Torres (Spania) / Alexis (Chile)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-21

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Programul meciurilor şi transmisunile TV de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

VIDEO. Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Brazilia a învins Croaţia cu scorul de 3-1

VIDEO. Mexic – Camerun 1-0, la Mondialul brazilian 2014

VIDEO. Chile – Australia 3-1, la Mondialul din Brazilia 2014

VIDEO. Columbia – Grecia 3-0, la Mondialul din Brazilia 2014

VIDEO. Uruguay – Costa Rica 1-3, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

VIDEO. Coasta de Fildeș - Japonia 2-1, la Campionatul Mondial din Brazilia

VIDEO. Elveţia – Ecuador 2-1, la Mondialul din Brazilia

VIDEO. Franţa – Honduras, scor 3-0, la Campionatul Mondial din Brazilia

VIDEO. Germania a strivit Portugalia, scor 4-0, la Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

VIDEO. Belgia – Algeria 2-1, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

VIDEO. Brazilia – Mexic, scor 0-0, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

VIDEO. Rusia – Coreea de Sud, scor 1-1 la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia

VIDEO. Olanda – Australia, scor 3-2, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine