2020-01-21 01:39

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I

 |  13:35
VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia Universitatea Cluj, în etapa a XI-a a Ligii I.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Au marcat: Papp '12, Szukala '31, Ad. Popa '65, Keşeru '74, respectiv Bucşa '59.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 1.0: Papp a înscris primul gol la Steaua din foarfecă de la 6 metri.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 2-0: Szukala a reluat de la 3 metri cu o lovitură de cap în stânga lui Veselovsky.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 2-1: Dan Bucşa a înscris din voleu în dreapta lui Arlauskis.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 3-1: Adrian Popa a înscris cu un şut de la 15 metri, după o acţiune personală.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. 4-1: Sânmărtean a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea a lovit bara, iar Keşeru a reluat în poarta goală de la opt metri cu piciorul drept.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Steaua Bucureşti: Arlauskis - Papp, Varela (Râpă '29), Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean (Breeveld '78) - Ad. Popa, Rusescu (Stanciu '57), Tănase - Keşeru.

Antrenor: Constantin Gâlcă.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Universitatea Cluj: Veselovsky - Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat (R. Costin '76) - Lungu, Bucşa - Cristocea (Lemnaru '76), Mengolo (Kovacs '88), Ceppelini - Gravenberch.

Antrenor: George Ogăraru.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Cartonaşe galbene: Prepeliţă '37, Papp '84, Ad. Popa '89 / Gravenberch '33, Mengolo '73, Ninu '82, Ceppelini '89.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Adrian Păunescu şi Stelian Slabu, în timp ce Dan Grigore Botescu a fost rezervă.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Observatorii partidei au fost Corneliu Fecioru şi Iulius Nemţeanu.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. FC Steaua a anunţat că mijlocaşul Gabriel Iancu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, perioada de recuperare estimată fiind de trei luni. Iancu a acuzat dureri la nivelul genunchiului drept zilele trecute, după revenirea de la naţionala de tineret, diagnosticul stabilit fiind de ruptură de corn posterior – menisc intern.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. De asemenea, nu va juca în meciul cu Universitatea Cluj nici Alexandru Bourceanu, care se află în perioada de recuperare.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. În schimb Alexandru Chipciu şi Lucian Sânmărtean sunt apţi de joc, după ce au avut probleme medicale la echipa naţională. Chipciu s-a accidentat în meciul cu Finlanda, la piciorul drept, pe tibie, exact acolo unde are o tijă, după ce a fost nevoit să se opereze în vara lui 2013, iar Sânmărtean a suferit la partida cu Finlanda o contractură musculară.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Va reveni după o accidentare mijlocaşul dreapta Adrian Popa, care nu a jucat în partidele cu Astra Giurgiu, ACS Berceni, Dinamo Kiev şi Oţelul Galaţi.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. În ceea ce priveşte Universitatea Cluj, atacanţii Valentin Lemnaru şi Vlad Morar s-au refăcut după accidentări mai vechi, însă nu pot intra din primul minut, mai având de recuperat la capitolul pregătire fizică. Ultimul nu va face deplasarea la Bucureşti.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. Faţă de meciul cu Pandurii Târgu-Jiu vor reveni după o etapă de suspendare Raul Costin şi Justin Junior Mengolo. Va lipsi în continuare Petar Jovanović, care mai are de stat 4 etape în urma eliminării din partida cu CS Universitatea Craiova.

VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. VIDEO. Steaua – Universitatea Cluj, scor 4-1, în etapa a XI-a a Ligii I. “E un meci mai special datorită trecutului pe care nu o să-l neg niciodată. Este un sentiment ciudat să mă întorc ca adversar în Ghencea. Dar sunt antrenorul Universităţii, nu e loc de sentimente acum, e în joc soarta Universităţii. Vreau să câştig, să câştigăm. Nu ştiu dacă ne va mulţumi un punct, depinde de cum va merge jocul. Poate ne vom mulţumi şi un punct. Dar pentru a obţine un egal trebuie să mergi la victorie”, a precizat antrenorul George Ogăraru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray