2020-02-29 00:06

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

 |  19:38
VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

Florentin Dincă

UPDATE, ora 00.00: Anglia a fost învinsă de Uruguay, scor 1-2, joi seara, în grupa D de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Uruguay s-a impus prin dubla atacantului Luis Suarez (foto) din minutele 39 şi 85. Pentru Anglia a marcat Rooney în minutul 76. Mai jos, VIDEO.

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Uruguay și Anglia își plănuiseră altfel debutul Campionatului Mondial. Sud-americanii erau siguri de cele trei puncte cu Costa Rica, în timp ce trupa lui Roy Hogdson avea ca obiectiv cel puțin un punct împotriva Italiei. Numai că lucrurile au ieșit exact pe dos, astfel că diseară, pe arena din Sao Paulo, va fi o bătălie pe viață și pe moarte între cele două. Cine pierde îşi ia la revedere de la Mondial.

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Antrenorul celeștilor, Oscar Tabarez, a tunat și a fulgerat după dezastrul împotriva Costa Ricăi (1-3). Și poate nu din cauza scorului final, ci din cauza modului în care au evoluat elevii săi. Lenți, previzibili, fără ambiție, fără realizări, fără nimic. Astfel că, în meciul din această seară contra Angliei, Tabarez este decis să schimbe câteva piese pe tabla sa de șah. Prima, și cea mai importantă mutare este Suarez în locul adormitului Diego Forlan. Starul lui Liverpool s-a refăcut 100% după accidentare și va intra încă din primul minut. Atât așteaptă și Edinson Cavani, cel care nu a dat randamentul scontat în partida cu Costa Rica, simțindu-i din plin lipsa camaradului său cu care se înțelege cel mai bine în atacul naționalei. Chiar dacă îl putea forța pe Suarez și pe finalul primului meci, Tabarez a preferat să nu riște deloc, tocmai pentru a-l avea apt pentru restul duelurilor din grupă.

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. A două mutare a tehnicianului este Alvaro Gonzalez în locul lui Walter Gargano la mijlocul terenului, ultimul fiind pieton în meciul de debut. Ultima modificare îl vizează pe Christian Stuani, mijlocașul dreapta fiind total absent în primul meci. Teoretic, dar și paradoxal în același timp, apărarea, cu excepția lui Maxi Pereira suspendat, va rămâne la fel, în ciuda faptului că a fost comică împotriva Costa Ricăi, mai ales la fazele fixe, și asta datorită faptului că Tabarez nu are alții mai buni cu care să-i schimbe. În locul lui Maxi Pereira va intra Jorge Fucile, în rest, Lugano, Godin și Caceres vor rămâne pe loc.

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. “Nu exista soluţii împotriva lui Luis Suarez. Soluţia este să ne apărăm cât mai bine posibil. Este un mare jucător, la fel ca şi Cavani”, Frank Lampard, mijlocaș Anglia.

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Este interesant că în partida din această seară, Luis Suarez își va reîntâlni colegii de la Liverpool. Dar acum din postura de adversar. Cinci jucători ai cormoranilor au fost în formula de start contra Italiei: Johnson, Gerrard, Henderson, Sterling și Sturridge. Toți sunt anunțați titular și în meciul contra Uruguayului. Rămâne de văzut dacă faptul că îl cunosc foarte bine, va fi și un avantaj pentru a-l anihila. Mai ales pentru Glen Johnson, cel care îi va fi chiar adversar direct. Există și reversul medaliei, Suarez îi cunoaște ca în palmă pe colegii săi de la Liverpool, dar și pe internaționalii englezi care joacă toți în Premier League.

VIDEO. Uruguay – Anglia, scor 2-1, la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. “Am noroc că îi cunosc pe jucătorii englezi. Le știu bine stilul de joc. Au probleme mari în apărare pe care le pot exploata. Sunt pregătit și motivat 100%“, spune sigur pe el atacantul uruguayan.

Formații probabile:

Uruguay: Muslera - M. Pereira, Lugano, Godin, Caceres – Lodeiro, Rios, Alvaro Gonzalez, Rodriguez – Suarez, Cavani

Anglia: Hart - Johnson, Cahill, Jagielka, Baines – Sterling, Gerrard, Henderson, Welbeck - Rooney, Sturridge

Arena de Corinthians (Sao Paulo)

Pariurile PUTEREA: Suarez (Uruguay) - Sturridge (Anglia).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

TIANU
20 Iun 2014

cel mai tare meci
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine