2020-02-29 00:07

VIDEO. Uruguay – Costa Rica 1-3, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

 |  14:11
VIDEO. Uruguay – Costa Rica 1-3, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

Florentin Dincă

UPDATE, ora 00.00: Uruguay – Costa Rica 1-3, in primul meci din Grupa D, grupa în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay s-a împiedicat de modesta reprezentativă din Costa Rica, scor 1-3. Mai jos, rezumatul VIDEO.

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Pentru Uruguay va fi primul meci de Cupă Mondială pe teren brazilian, după senzaționalul succes, scor 2-1, din ediția Mondialului din 1950, pe Maracana, când celeștii cucereau titlul suprem într-un meci în care absolut nimeni nu le dădea nici o șansă.

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Celeştii, antrenaţi de vulpea bătrână Oscar Tabarez, au ca obiectiv calificarea în semifinalele competiţiei din Ţara Cafelei. Un obiectiv cât se poate de realist având în vedere valoarea lotului, care îi cuprinde pe Muslera, Godin, Caceres, Gargano, Cavani, Suarez şi bătrânul Forlan. Vedetele uruguayenilor visează chiar la mai mult, la repetarea performanţei din 1930 şi 1950, atunci când celeştii au pus mâna pe mult visatul trofeu mondial.

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Din păcate pentru sud-americani, vedeta numărul 1, Luis Suarez, nu este apt sută la sută pentru acest meci, și va fi menajat, în locul său, intrând, el mai probabil, Diego Forlan.

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Costa Rica nu are cum să le pună probleme, deşi are în lot câţiva jucători care pot face diferenţa, ca Bryan Ruiz, Christian Bolanos şi Joel Campbell.

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Sud-americanii nu a pierdut niciodată în fața Costa Ricăi (opt victorii, două egaluri). Uruguay a învins ultima dată Costa Rica (2-1 la general) în barajul mondial pentru CM 2010.

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, VIDEO de la ora 22.00, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Formaţii probabile:

Uruguay: Muslera – Pereira, Godin, Lugano, Caceres – Rodriguez, Arevalo, Ramirez, A. Gonzalez – Forlan, Cavani

Costa Rica: Navas – Gambona, Umana, Gonzalez, Miller – Borges, Bolanos – Barrantes, Calvo, Campbell – Ruiz

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Arbitri: Felix Brych (Germania) - Mark Borsch (Germania), Stefan Lupp (Germania) - Victor Carrillo (Peru)

Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica. Mai jos, VIDEO. Partida dintre Uruguay și Costa Rica se va desfășura pe Arena Castelao, care dispune de o capacitate de 60.348 de locuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-16

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Programul meciurilor şi transmisunile TV de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

VIDEO. Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Brazilia a învins Croaţia cu scorul de 3-1

VIDEO. Mexic – Camerun 1-0, la Mondialul brazilian 2014

VIDEO. CAMPIOANA, NUMĂRATĂ ÎN PICIOARE. Spania – Olanda 1-5, la Campionatul Mondial din Brazilia 2014

VIDEO. Chile – Australia 3-1, la Mondialul din Brazilia 2014

VIDEO. Columbia – Grecia 3-0, la Mondialul din Brazilia 2014
Parerea ta...

ROZALIA IRIZA
15 Iun 2014

15 Iunie 2014 - Multumesc mult pentru aceste videoclipuri. Si pentru posibilitatea de a vedea macar golurile. Nu toti reusim sa vedem in direct meciurile... In Romania - Europa, este noaptea tarziu....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine