2020-07-14 04:30

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

 |  14:17
VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de jucătoarea din Rusia Maria Şarapova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Primul set a fost unul al break-urilor, când cele două sportive nu au putut să-şi fructifice serviciul. Simona Halep a realizat o excepţie, la scorul de 2-1. Ghemurile au fost disputate, dar românca a reuşit să câştige primul set, cu 6-3.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Fiind în dificultate, Maria Şarapova a apelat din nou la trucurile sale, precum întârzierea serviciului şi mingile aruncate greşit în momentele în care se pregătea să servească.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. De asemenea, la scorul de 1-4, Maria Şarapova a cerut time-out pentru a primi sfaturile antrenorului Sven Groeneveld, iar după primul set a cerut să meargă la cabine pentru a-şi schimba echipamentul.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep nu a părut afectată de pauză şi a început bine al doilea set, românca distanţându-se la 2-0, după un break în ghemul al doilea. Din acel moment Maria Şarapova a trecut la conducerea jocului.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep a început bine şi setul decisiv, unde a condus din nou cu 2-0 şi, tot ca în setul precedent, a fost egalată.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Cele două jucătoare şi-au fructificat apoi serviciul până la 4-4, când Maria Şarapova a reuşit break-ul.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. La scorul de 5-4 şi 15-15 pentru Maria Şarapova, arbitrul a strigat out pe o minge ce părea câştigată de Simona Halep, românca a cerut challenge, iar reluarea i-a dat dreptate. Arbitrul de scaun a decis repetarea punctului, stârnind protestele româncei. Punctul s-a repetat şi a fost câştigat de rusoiacă, ea încheind ulteror şi setul, cu 6-4, după un meci de două ore şi 32 de minute de joc.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Aceasta a fost cea de-a cincea înfrângere suferită de Simona Halep în faţa Mariei Şarapova.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul Premier de la New Haven, unde este deţinătoarea trofeului.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova va avea loc vineri, la Cincinnati, nu mai devreme de ora locală 19.00 (sâmbătă, ora 02.00 în România).

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.  Simona Halep a trecut în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati de Lucie Safarova, cu scorul de 6-4, 7-5.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Maria Şarapova a învins-o în optimi pe Anastasia Pavliucenkova (locul 25 WTA), scor 6-4, 7-6 (7/2).

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. "Am jucat pe hard dar cu mult timp în urmă. Va fi un meci interesant. Ultimele noastre întâlniri au fost pe zgură, ne ştim jocul foarte bine. Are un an foarte bun, unul dintre cele mai bune din carieră. Evident, să fii numărul 2 în lume este o mare realizare. Cu siguranţă va fi un meci dificil", a declarat Maria Şarapova referitor la meciul pe care îl va disputa în compania Simonei Halep.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep a declarat că Maria Şarapova este o mare jucătoare şi vrea să vadă dacă jucătoarea din Rusia se va impune şi pe această suprafaţă de joc.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. "Joacă foarte bine, va fi o provocare pentru mine. Vreau să joc împotriva ei pentru că vreau să vă dacă pe hard mă va învinge din nou. Dar vreau doar să-mi fac jocul, să fiu agresivă, să deschid unghiurile aşa cum fac mereu şi să fiu foarte concentrată", a declarat Simona Halep.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Simona Halep şi Maria Şarapova s-au întâlnit până în prezent de patru ori, de fiecare dată impunându-se rusoaica.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Prima întâlnire dintre cele două a avut loc în turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Maria Şarapova câştigând cu scorul de 6-3, 6-4.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. De asemenea, Maria Şarapova s-a mai impus în acelaşi an în primul tur de la Beijing cu scorul de 7-5, 7-5.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Maria Şarapova a câştigat finala turneului de la Madrid din acest an, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, după care s-a impus în finală la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova pare a fi duelul cel mai echilibrat din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova este programat sâmbătă, la ora 02.00, iar învingătoarea va juca în semifinale împotriva câştigătoarei din întâlnirea Ana Ivanovici (Serbia), locul 11 WTA şi cap de numărul 9 - Elina Svitolina (Ucraina), locul 39 WTA.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Elina Svitolina le-a eliminat pe jucătoarele Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, şi pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15 pentru a ajunge în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Meciul Ivanovici - Svitolina este ultima pe terenul central, nu înainte de ora 04.00.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Pe partea superioară a tabloului de simplu, se vor întâlni numai favorite, după următorul program:

Serena Williams (SUA), locul 1 WTA - Jelena Jankovici (Serbia), locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, nu mai devreme de vineri, ora 20.00;

Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4 - Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, nu mai devreme de sâmbătă, ora 22.00.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Calificarea în semifinale este recompensată la Cincinnati cu un premiu în valoare de 113.000 de dolari şi 350 de puncte WTA.

VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. VIDEO. Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.  Turneul de la Cincinnati este dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz