2020-02-18 17:23

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj

 |  12:01
VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Formaţia Dinamo București s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, după ce a învins pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2 (0-0 după prelungiri).

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Pentru Dinamo au marcat Cosmin Matei, Elton și Valentin Lazăr, în timp ce pentru ardeleni au punctat doar Ceppelini și Lorant Kovacs.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Dinamo va primi 50.000 de euro pentru calificarea în semifinale, în timp ce ''U'' va fi recompensată cu 25.000 de euro.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Finala competiției se va desfășura în data de 20 mai, pe Arena Națională.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Au executat în ordine: Pablo Ceppelini 0-1 (gol), Cosmin Matei 1-1 (gol), Raul Costin 1-1 (ratare - peste poartă), Elton 2-1 (gol), Sasa Stojanovic 2-1 (ratare), Ionuț Nedelcearu 2-1 (ratare), Dino Skvorc 2-1 (ratare - apără Traian Marc), Mansaly Boubacar 2-1 (ratare - apără Emilian Dolha), Lorant Kovacs 2-2 (gol), Valentin Lazăr 3-2 (gol) 

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Dinamo, formaţie umilită în ultima etapă, 1-6 la Giurgiu cu Astra, va întâlni Universitatea Cluj, grupare care a şters pe jos în etapa precedentă cu Ceahlăul, în deplasare, scor 6-0.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. “Mergem la Bucureşti pentru continua șirul victoriilor. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, știm ce înseamnă un animal rănit. Tratez acest meci ca şi pe celelalte. Dinamo este o echipă foarte bună, cu jucători valoroși. Va fi un meci ciudat împotriva lui Dănciulescu, avem același nași suntem foști colegi”, a declarat antrenorul şepcilor roşii, George Ogăraru.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. De partea celaltă, Danciu-gol, va renunţa la funcţia onorifică de antrenor principal, după numai trei meciuri pe banca roş-albilor.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. “Nu mai rămân antrenor la Dinamo. Nu mai continuu şi gata. Chiar dacă cei din conducere îmi vor spune că n-au altă soluţie, tot nu voi mai continua. Încă nu sunt pregătit. Sunt anumite etape pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge antrenor. Nu regret că am acceptat oferta clubului. Ţin mult la jucători. Singura modalitate de a ieşi din această situaţie este de a câştiga meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj”, a precizat acesta.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Cupa Ligii a fost reînființată în acest sezon, după ce a debutat cu două ediții în 1998 și 2000, dar a fost ulterior clasată. Cele două câștigătoare de până acum sunt FCM Bacău (1998) și Gloria Bistrița (2000).

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Cupa Ligii îi va aduce în conturi echipei care va pune mâna pe trofeu o sumă care poate ajunge până la 275.000 euro, Premiile Cupei Ligii: tur preliminar - 10.000 euro; optimi - 20.000 euro; sferturi - 25.000 euro; semifinală - 50.000 euro; finală - 70.000 euro; câștigarea trofeului - 100.000 euro.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Șefii dinamoviștilor i-au avut pe listă pe Mihai Teja sau Claudiu Niculescu, dar noul antrenor al lui Dinamo va fi Adrian Mihalcea.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Camerunezul Justin Mengolo le-a transmis un mesaj suporterilor pentru partida de sâmbătă cu Dinamo. Mengolo a dezvăluit că doreşte să rămână la U Cluj pentru a demonstra că este un atacant talentat, chiar dacă ofertele au început să apară.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. "Ştiu că suporterii au fost supăraţi pentru că nu am avut rezultatele pe care le-au aşteptat în campionat. De aceea vrem să le oferim şi o victorie în final, sâmbătă, în Cupa Ligii cu Dinamo. Ei merită acest cadou de sărbători. Am nevoie de continuitate în evoluţii, de aceea îmi doresc să rămân la Universitatea! Cu o bună pregătire în iarnă, cred că putem să arătăm altceva în campionat. Personal, ştiu că pot să fac mai mult pentru acest club. Veţi mai vedea goluri şi în retur, marca Mengolo", a spus Mengolo pentru StirideSport.ro.

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. "Calificarea în semifinalele Cupei României este o mare performanţă pentru U Cluj. Am auzit că nu s-a mai câştigat o cupă de 50 de ani. Ar fi minunat să reuşim noi acest lucru în 2015. Universitatea e un club de tradiţie şi are nevoie de încă un trofeu", a completat Justin Mengolo, Universitatea Cluj

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) - Mircea Orbuleţ (București), Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. VIDEO. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Universitatea Cluj. Observator CCA: Eduard Dumitrescu (Piteşti). Observator LPF: Paul Mincu (București).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine