2020-08-12 13:00

Loteria Română își SUSPENDĂ activitatea

 |  17:32
Loteria Română își SUSPENDĂ activitatea

Loteria Română anunță că își suspendă, începând de miercuri, activitatea. Agențiile loto vor fi închise până la o dată care urmează să fie comunicată.

Loteria Română: „Începând de astăzi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”, anunță Loteria Română într-un comunicat.

Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19.03.2020, acestea vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc.

Plata castigurilor se va face exclusiv la agentiile proprii casierie resedinta de judet, lista acestora fiind disponibila pe site la link-ul LISTA AGENTII PLATITOARE . De asemenea, se vor face plati la sediul Punctelor de Lucru Judetene si la nivelul aparatului central , in conformitate cu plafoanele stabilite si comunicate pe site-ul www.loto.ro, la rubrica INFO LOTO – PLATA CASTIGURILOR, se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-18Parerea ta...

GRADINAR
18 Mar 2020

Urna si bilele au senzori electronici si se deschid numai ce le convine lor . Totul este un aranjament electronic sabcistige ei . Unde sunt traditionalele bile normale ?
CAZINOURI MAFIOTE
18 Mar 2020

la fel este si cu pacanelele si jocurile online-dau castiguri doar la cine trebuie pe baza de coduri si parole
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz