2019-10-15 19:21

90 de milioane de fani au așteptat cu sufletul la gură ACEASTĂ poză a lui Kim Kardashian

 |  10:00
90 de milioane de fani au așteptat cu sufletul la gură ACEASTĂ poză a lui Kim Kardashian

Aproape 90 de milioane de fani are Kim Kardashian pe Instagram, acestia insistand in ultimele trei luni de cand starleta a disparut de pe retelele de socializare sa le fie astamparat dorul cu fotografii noi. La inceputul lui octombrie 2016, Kim a fost sechestrata si amenintata cu arma intr-un hotel din Paris, o poza care o infatiseaza pe ea impreuna cu familia fiind prima postata pe Instagram de atunci si pana in acest moment. Gurile rele spun ca, astfel, vrea sa infirme zvonurile unui divort de Kanye West.

Deşi nu este cutremurătoare, precum selfie-ul nud din baie care a iscat controverse, fotografia anunţă revenirea sa pe internet şi, în acelaşi timp, o încercare de a nega zvonurile că mariajul său este în pericol. Fotografia este de familie, Kim apare alături de Kanye West, de fiica lor Nord şi de fiul lor Saint, care a învăţat să meargă, informează Yahoo Celebrity, citat de Mediafax.

Recent, Kim Kardashian a apărut într-un nou material promoţional al revistei Love, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Video-ul începe cu un personaj ce încearcă să coloreze o felicitare de Crăciun, după care vedeta apare îmbrăcată în lenjerie marca Agent Provocateur şi într-o blană Coach.

După ce Kim a fost victima unui jaful armat, a început să-şi regândească prezenţa în spaţiul online şi să apară mult mai rar în public. Aflată în Paris la Săptămâna Modei în luna octombrie,vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a fost ameninţată cu arma într-un hotel din Paris de către indivizi deghizaţi în poliţişti. Hoţii i-au furat bijuterii şi bani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray