2020-01-29 12:41

A luat-o lumea razna! Noua modă pe internet: poze SEXY pe locul dezastrului nuclear de la CERNOBÎL

 |  13:02
A luat-o lumea razna! Noua modă pe internet: poze SEXY pe locul dezastrului nuclear de la CERNOBÎL

După selfiurile in locuri turistice periculoase, care au cauzat moartea multor amatori de senzational, o alta moda prinde contur pe internet, printre influenceri: poze sexy pe locul dezastrului nuclear de la Cernobîl. Craig Mazin, scenaristul seriei ”Cernobîl” cere să fie respectată memoria celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia din 1986.

De la difuzarea celor cinci episoade ale serialului numărul turiştilor în oraşul din nordul Ucrainei a crescut cu 30-40%. Influencerii care folosesc reţelele sociale au început deja să fie criticaţi pentru faptul că folosesc interesul pentru tragedie pentru a publica instantanee fashion pe conturile lor de Instagram.

Pozele în care apar femei în costume de baie sau bărbaţi relaxându-se la înălţime pe fundalul în care apar blocurile părăsite în urma dezastrului au devenit tot mai întâlnite.

“E minunat că serialul #ChernobylHBO a determinat un val de turism în Zona de excludere”, a recunoscut scenaristul Craig Mazin, “dar, da, am văzut fotografiile care circulă. Dacă mergeţi în vizită, vă rog să vă amintiţi că s-a petrecut o tragedie cumplită. Arătaţi respect pentru toţi cei care au suferit şi s-au sacrificat”, potrivit Mediafax.

Reuters anunţă că succesul de care se bucură serialul HBO a resuscitat turismul în zonă, tot mai mulţi vizitatori din întreaga lume fiind dornici să vadă cu ochii lor uzina nucleară de la Cernobîl şi oraşul fantomă care o învecinează.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine