2019-11-20 20:12

A MURIT actorul Verne TROYER, celebru pentru rolul Mini-Me din seria de filme „Austin POWERS”

 |  10:11
A MURIT actorul Verne TROYER, celebru pentru rolul Mini-Me din seria de filme „Austin POWERS”

Actorul Verne Troyer, cunoscut pentru rolul din filmele seriei „Austin Powers”, a murit sâmbătă, la vârsta de 49 de ani.

Un anunţ a fost publicat pe pagina lui de Facebook: „Cu mare tristeţe şi inimi grele scriem că Verne a murit astăzi. Un om căruia îi păsa. Voia să facă pe toată lumea să zâmbească, să fie fericită şi să râdă. Verne a sperat că a făcut o schimbare în bine cu platfoma pe care a avut-o şi a lucrat încercând să ducă mesajul mai departe”, informează News.ro.

În comunicatul publicat se face referire la depresia de care suferea actorul. „Verne a fost un luptător şi când venea vorba despre propriile lupte. De-a lungul anilor s-a luptat şi a câştigat în mai multe rânduri, dar de data asta a fost prea mult. Depresia şi sinuciderea sunt probleme foarte serioase. Nu poţi şti niciodată ce fel de luptă duce cineva înăuntrul lui”.  

Cauza morţii lui nu a fost făcută publică.

Starul filmelor „Austin Powers”, Mike Myers, a transmis The Hollywood Reporter: „Verne era un profesionist desăvârşit şi un optimist. Este o zi tristă, dar sper că se află într-un loc mai bun. Îi va fi simţită lipsa”.

Troyer a crescut în comunitatea Amish din Michigan şi a devenit celebru graţie rolului Mini-Me din franciza „Austin Powers”. După debutul în serie, în 1999, în „The Spy Who Shagged Me”, el l-a jucat pe Griphook în „Harry Potter and the Sorcerer's Stone” şi pe Coach Punch Cherkov în „The Love Guru”.

Actorul s-a luptat cu dependenţa de alcool, la începutul anilor 2000, iar, recent, cu mai multe probleme de sănătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-22Parerea ta...

LEVST.
22 Apr 2018

yah, se pare ca de aceiasi boala, ca Ionela Prodan!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray