2020-02-28 17:57

A născut «din greșeală». Cum au descoperit medicii că e GRAVIDĂ, când ea susținea că e VIRGINĂ

 |  19:08
A născut «din greșeală». Cum au descoperit medicii că e GRAVIDĂ, când ea susținea că e VIRGINĂ

O femeie din China, care susţine că nu a avut niciodată un iubit, a născut un bebeluş sănătos, în ciuda faptului că aceasta afirmă că este virgină, relatează mirror.co.uk.

Tânăra, în jur de 20 de ani, din Guiyang, China, refuză să accepte că a devenit mamă după ce a fost internată în spital din cauza unor probleme abdominale. Medicii spun că femeia, care este excesiv de supraponderală, nu şi-a dat seama că era însărcinată din cauza greutăţii sale deja alarmante.

Aceştia adaugă că tânăra a fost şocată după ce a personalul medical i-a arătat bebeluşul pe care tocmai îl născuse.

Femeia a complicat eforturile medicilor prin faptul că le-a cerut să efectueze un test de virginitate înainte ca aceştia să o opereze prin cezariană.

Incidentul s-a produs la un spital din Guiyang, provincia Guizhou, potrivit unui ziar local din data de 15 februarie, citeaza Mediafax.

Tânăra a ajuns în secţia de urgenţă a spitalului după ce a fost adusă de părinţi, iar medicii au fost surprinşi când au aflat că aceasta nu ştia că este înscărcinată. Personalul medical susţine că femeia nu ştia că avea contracţii şi că se afla în travaliu.

Potrivit personalului medical, femeia era convinsă că nu putea fi însărcinată pentru că nu îi plac „bărbaţii” şi nu a avut niciodată „un iubit, nici măcar activitate sexuală”. Atunci când medicul a întrebat dacă s-ar fi putut întâmpla în timpul unei beţii, pacienta a susţinut că este „alergică la alcool” şi de aceea nu se atinge de băutură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18Parerea ta...

ANONIM
19 Feb 2019

A mai fost un caz, acum vreo 2000 ani...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine