2020-07-04 12:42

A născut Jojo. Vezi ce nume a ales pentru fetiță!

 |  13:18
A născut Jojo. Vezi ce nume a ales pentru fetiță!

Zora Maria este numele fetitei pe care Jojo a adus-o astazi pe lume. Actrita mai are un baietel, Achim, din casnicia anterioara. Jojo spune ca iubeste si se simte iubita, asa cum n-a mai fost vreodata, actrita fiind intr-o relatie de mai bine de trei ani cu Paul Ipate.

"Zanuta noastra a venit pe lume! Astazi s-a nascut Zora Maria Ipate si lumea a zambit primind-o in bratele sale. Eu si Paul ne simtim binecuvantati si fericiti ca totul a fost bine si lin si ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita. Zora e delicata ca Degetica si cuminte asa cum numai pruncii din povesti sunt. A luat nota zece si domnul doctor Catalin Haiduc spune ca merita chiar zece cu felicitari! Nu stiu cum va pot descrie totul mai bine in cuvinte! Stiu doar ca simt ca si cand cerurile s-au deschis azi si ne-au invaluit in cea mai frumoasa si calda lumina! Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie", a scris Jojo pe Facebook, imediat ce a adus fetita pe lume.

"Zora doarme linistita la pieptul meu cu obrajorii ei de petale si stiu ca in acest moment sunt cea mai fericita mamica din lume. Iubesc si sunt iubita asa cum nu am mai fost vreodata si am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim si pe Zora", spune Jojo.

Tatal micutei Zora este actorul Paul Ipate, care se iubeste de peste trei ani cu Catalina Grama, alias Jojo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10

Mai multe imagini:
A născut Jojo. Vezi ce nume a ales pentru fetiță!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz