2019-10-23 01:37

A venit rândul unui actor CELEBRU să fie acuzat de HĂRŢUIRE SEXUALĂ

 |  15:06
A venit rândul unui actor CELEBRU să fie acuzat de HĂRŢUIRE SEXUALĂ

O fostă colaboratoare a unui actor celebru îl acuză pe acesta din urmă de hărţuire sexuală verbală repetată şi de faptul că s-ar masturbat în faţa ei. Acuzaţiile sunt respinse ferm de către reputatul actor american. Dar despre ce actor celebru este vorba?

De marele Michael Douglas, ajuns la 73 de ani. "Se credea regele lumii şi că mă poate umili fără repercusiuni", a declarat Susan Braudy într-un interviu acordat postului NBC. Ea l-a acuzat pe actor şi de conversaţii frecvente cu încărcătură sexuală, trei ani cât a lucrat pentru casa lui de producţie, notează Agerpres. Susan, care a devenit scriitoare şi jurnalistă, şi care a fost nominalizată la prestigiosul premiu Pulitzer, a povestit că acest comportament nepotrivit al actorului a culminat în 1989 în timpul unei şedinte de lucru în apartamentul său, când actorul s-a întins pe jos s-a descheiat la pantaloni şi a început să se mângâie frenetic, fapt ce a speriat-o îngrozitor. Actorul a răspuns acuzaţiilor lui Susan Braudy într-un interviu acordat revistei de specialitate The Hollywood Reporter, calificându-le drept "o invenţie totală", precizând că ea nu s-a plâns niciodată în timpul colaborării lor. Reacţia soţiei lui Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones, soţia lui Michael Douglas din 2000, a comentat vineri aceste acuzaţii aduse soţului său, considerând că ele datează dintr-o altă epocă. "Michael a făcut o declaraţie preventivă. A fost elocvent şi a vorbit din suflet, a fost onest şi transparent. El trebuie acum să decidă ce va face mai departe. Toate acestea s-au petrecut în urmă cu 30 de ani", a declarat actriţa în emisiunea The View difuzată de ABC.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray