2020-08-05 02:46

A călcat Beckham strâmb?

 |  11:54
A călcat Beckham strâmb?

Zvonurile că David Beckham ar fi avut o aventură cu o cântăreață de operă renumită din Marea Britanie s-au răspândit cu repeziciune în mass-media mondială. Katherine Jenkins a fost văzută de câteva ori în compania celebrului fotbalist David Beckham. Originară din Ţara Galilor şi în vârstă de 32 de ani, ea este mezzo-soprană.

Cântăreaţa a postat însă pe Twitter un mesaj în care infirmă aventura: "Dragi prieteni de pe Twitter, am citit câteva zvonuri oribile şi aş vrea să ştiţi că neg categoric că am avut o aventură cu David Beckham. L-am întâlnit pe David de două ori: în 2010, la Military Awards, şi într-o noapte în oraş, în West End, în februarie 2012", a scris cântăreaţa pe reţeaua de socializare.

Un reprezentant al lui David Beckham a negat şi el presupusa aventură: "Din păcate, trebuie să răspundem unor astfel de non-sensuri apărute pe Twitter", a declarat acesta pentru Daily Mail, citat de Mediafax. David Beckham şi Catherine Jenkins au apărut într-un club împreună la începutul lunii februarie. Cei doi au fost însoţiţi în acea noapte de către Prinţul Harry, prieten cu fotbalistul britanic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639573-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz