2020-08-07 22:15

A început numărătoarea inversă a kilogramelor: 3, 2, 1 START siluetă de Revelion!

 |  18:09
A început numărătoarea inversă a kilogramelor: 3, 2, 1 START siluetă de Revelion!

Mai sunt 18 zile până la petrecerea de Revelion, iar doamnele au intrat deja în panică din cauza kilogramelor deja acumulate de când s-a instalat sezonul rece, dar mai ales a celor care se vor depune în perioada Crăciunului când sarmalele, cozonacul şi caltaboşii vor face imposibilă purtarea acelei rochii minunate cumpărate special pentru ultima noapte a lui 2012. Din fericire, există soluţii chiar şi pentru cele mai gurmande dintre petrecăreţe, iar saloanele de înfrumuseţare se întrec în oferte care de care mai tentante pentru terapiile care promit o topire rapidă a kilogramelor.

„Cele mai eficiente tratamente, cu rezultate de durată, vizibile încă de la prima şedinţă, care atenuează şi combat formarea celulitei sunt cavitaţia, radiofrecvenţa şi vacuumul. La noi se lucrează concomitent cavitaţia şi radiofrecvenţa, astfel încât rezultatul este şi mai spectaculos, urmate fiind de o şedinţă de vacuum sau de drenaj limfatic care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Rezultatele acestei combinaţii de tratamente sunt scăderea în centimetri (4-8 cm de la prima şedinţă), îmbunătăţirea vizibilă a aspectului pielii, dispariţia aspectului de coajă de portocală, o circulaţie mai bună a limfei, ceea ce dă senzaţia de «picioare uşoare» şi eliminarea excesului de apă din organism”, ne-a declarat Luminiţa Georgescu, proprietara salonului de înfrumuseţare Kara Studio. Şi înainte să intraţi în depresie pe motiv că numai doamnele din Top 300 îşi permit astfel de tratamente, aflaţi că un pachet ce conţine câte cinci şedinţe din fiecare din procedurile de mai sus costă 149 lei şi pentru că Moş Crăciun încă mai primeşte scrisori, puteţi trece pe lista dorinţelor un tratament fulger compus din cavitaţie, radiofrecvenţă, vacuum şi drenaj limfatic, iar dacă aţi fost suficient de cuminţi poate că îl veţi găsi sub brad. Sau „Moşul” va fi suficient de generos, încât va trece cu vederea obrăzniciile de peste an şi vă va vrea frumoase de Revelion!

· Cavitaţiase bazează pe efectul ultrasunetelor de frecvenţă joasă care, datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaţionale) care rup membranele celulelor adipoase. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conţinutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi graşi, toxine) este absorbit de limfă şi drenat prin sistemul limfatic. Astfel celulele adipoase existente sunt distruse definitiv. Combinaţia tehnologiei vacumatice cu tehnologia de ultrasunet garantează rezultate spectaculoase în combaterea celulitei. Masajul conjunctival mecanic cu ultrasunet este o tehnică de tratament al ţesutului conjuctiv subcutanat ce se foloseşte în ziua de azi în medicina estetică, în chirurgia plastică şi în manifestările de insuficienţă microcirculatorie, chiar dacă acestea sunt de tip arterial, venos sau limfatic. După şedinţele de cavitaţie, drenajul limfatic este absolut necesar. Se recomandă două şedinţe de 30 minute pe săptămână.

· Vacuumul face parte din noua generaţie de aparate de înaltă tehnologie care îmbină obţinerea de efecte rapide şi spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Vacuumul este capabil să rezolve toate problemele de estetică ale corpului: celulită, remodelare, slăbire, redesenarea liniei corporale. Metoda pe baza căreia funcţionează este aceea de aspiraţie, procedeu care duce la un masaj profund şi sistematic. Vizează celulita, acţionând asupra ţesutului conjunctiv hipodermic şi ajută la eliminarea toxinelor, care sunt prezente în zona afectată. Stimulează schimburile celulare şi mobilizează gelul conjuctiv pentru a restabili moliciunea şi pentru a învinge aspectul de coajă de portocală al pielii. Reduce retenţia de apă prin impulsionarea circulaţiei limfatice şi venoase. La nivelul epidermei, vacuumul realizează o exfoliere fină eliminând astfel celulele moarte şi restabilind luminozitatea naturală a pielii.

· Radiofrecvenţa este ideală pentru femeile care au născut recent, pentru cele care au sâni care şi-au pierdut din fermitate şi care au piele flască în zona coatelor şi a genunchilor. Sub acţiunea undelor de radiofrecvenţă temperatura creşte până la 40-42 de grade la suprafaţa pielii, în timp ce în interiorul ţesutului tratat ajunge până la 60-65 grade. Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvenţă este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima şedinţă, indiferent că aplicăm terapia facial sau corporal. Unda de radiofrecvenţă produce contracţia fibrelor de colagen şi stimulează formarea fibrelor noi, elastice. Se manifestă printr-o profundă tonifiere, instantanee, conturează şi redefineşte liniile siluetei, celulita dispare, aspectul de piele lăsată este complet eliminat. Acţionează asemeni unui corset care strânge ţesuturile musculare şi grase. Radiofrecvenţa este recomandată pentru toate vârstele, nu este invaziv şi nu necesită perioadă recuperatorie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz