2019-10-14 23:37

A luat plasa! Mihaela Tatu a distrus casa unor sinistrati

 |  13:21
A luat plasa! Mihaela Tatu a distrus casa unor sinistrati

Ultima ediţie din acest an a emsiunii Plasa de stele nuse dezminte şi le pregăteşte telespectatorilor farse de zile mari, ale cărorprotagonişti au fost Ilie Năstase, Bianca Drăguşanu şi Mihaela Tatu. Aceastadin urmă a fost atrasă de echipa lui Dan Negru în cursă sub pretextul că vaface o donaţie în cadrul campaniei „Apa trece, România rămâne”, pentru ofamilie de sinistraţi. Astfel, Mihaelei i s-a spus că familia căreia avea să îifacă donaţia tocmai şi-a refăcut casa afectată de inundaţii şi are nevoie deobiecte pentru a o utila şi alimente pentru a se întreţine. Aşa se face căechipa de la Plasa de stele a reuşit să o păcălească pe prezentatoarea Antenei2 spunându-i că donaţia va sosi într-un container.

Fără nici cea maimică bănuială că poate fi vorba despre o farsă, Mihaela Tatu a făcut cunoştinţăcu membrii familiei şi a răspuns rugăminţii de a urca în macaraua care trebuia să ajute la descărcareacontainerului. Fără să ştie ce avea să se întâmple, Mihaela a urcat în macaraşi...containerul a căzut peste proaspat construita casă a familiei desinistraţi, lăsând-o fără acoperiş.

Evenimentele aufost atât de veridice, încât Mihaela a început să plângă, simţindu-se vinovatăde nefericitul eveniment. Cum a ieşit vedeta din încurcătură şi mai ales, cum areacţionat când a aflat că totul a fost o farsă, telespectatorii vor puteavedea marţi, 28 decembrie, de la 20.30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray