2020-02-17 23:47

A primit o scrisoare de la John Lennon după 40 de ani

 |  18:04
A primit o scrisoare de la John Lennon după 40 de ani

Cântăreţulde muzică folk Steve Tilson a primit cu o întârziere de aproape 40 de aniscrisoarea de încurajare pe care John Lennon i-a trimis-o în 1971, după uninterviu în care tânărul interpret spunea că se teme de succes, deoarece acestaar putea să îi "răpească" inspiraţia, relatează AFP. Cântăreţulbritanic Steve Tilson avea 21 de ani în 1971 când şi-a mărturisit cele mai maritemeri într-un interviu acordat revistei ZigZag. Fostul star al grupului TheBeatles i-a recomandat însă într-o scrisoare redactată de mână să nu îşi facăprea multe griji în legătură cu succesul înregistrat, deoarece acesta nu îi vainfluenţa viitoarele experienţe de viaţă. John Lennon a expediat această scrisoare,semnată de el şi de Yoko Ono, la câteva luni după destrămarea grupului TheBeatles în 1970. El a trimis-o tânărului interpret şi jurnalistului care l-aintervievat, la adresa revistei ZigZag, însă scrisoarea nu i-a parvenit luiSteve Tilson.

Cântăreţula aflat de existenţa acestei scrisori abia în 2005, când a fost contactat de uncolecţionar american care dorea să verifice autenticitatea textului. "Eatât de frustrant, pentru că John Lennon îşi trecuse şi numărul de telefon înpartea de sus a scrisorii", a declarat Steve Tilson, în prezent în vârstăde 60 de ani.

"Ştiucă e ridicol, dar aş fi vrut să îi pot telefona. E ceva emoţionant. Era oscrisoare cu adevărat utilă pentru un tânăr muzician, mai ales că el avea peatunci în jur de 30 de ani, iar eu sunt acum suficient de bătrân pentru a fitatăl unui băiat de 30 de ani", a adăugat cântăreţul britanic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine