2020-08-05 14:48

Actor american dat jos din avion

 |  08:19
Actor american dat jos din avion

Quinton Aaron, actorul din "Povestea unui campion/ The Blind Side" (2009), a fost obligat să coboare dintr-un avion, vineri, din cauza faptului că este prea gras.

Quinton Aaron, care are o înălţime de doi metri şi trei centimetri şi o greutate de 226 kilograme, a declarat pentru TMZ.com că obişnuieşte să cumpere două bilete (pentru două locuri alăturate) atunci când călătoreşte cu avionul, dar, în acea zi, un singur loc mai era liber la bordul acelei aeronave, relatează Mediafax.

Aaron s-a îmbarcat într-un avion al companiei U.S. Airways care pleca din Philadelphia, vineri, într-un zbor de o oră până în Rochester. Din cauza lui, pasagerul de lângă el nu mai putea să vadă culoarul din centrul avionului şi nu mai putea să stea confortabil în scaunul său.

Quinton Aaron spune că a discutat cu un însoţitor de bord, iar acesta l-a rugat, politicos, să părăsească avionul, iar el a luat un alt avion, la bordul căruia a rezervat două locuri alăturate.

"În mod cert, am nevoie de două locuri. Aşa este cel mai bine pentru toată lumea. În acest fel, genunchii mei nu mai presează partea metalică a scaunului pasagerului din faţa mea", a declarat actorul american.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-07Parerea ta...

HA
07 Apr 2014

Moaaaama cata hoitu! :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz