2020-06-03 13:43

Actor cunoscut, ARESTAT după ce şi-ar fi înscenat un ATAC RASIST în Chicago

 |  16:23
Actor cunoscut, ARESTAT după ce şi-ar fi înscenat un ATAC RASIST în Chicago

Actorul american Jussie Smollett, star al serialului de televiziune "Empire", a fost arestat şi pus sub acuzare pentru că şi-ar fi înscenat un atac rasist şi homofob, după ce a depus o plângere la poliţie potrivit căreia ar fi fost bătut de doi bărbaţi mascaţi pe o stradă din Chicago.

Miercuri seară, Smollett a fost pus sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice şi declaraţii mincinoase, iar, în prezent, este reţinut, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Chicago. Oficialii au mai spus că mai multe informaţii vor fi oferite ulterior într-o conferinţă de presă, potrivit Reuters.

Pe 29 ianuarie, Smollett a provocat o adevărată furtună mediatică după ce s-a aflat că a depus o plângere la poliţie, declarând că a fost bătut pe o stradă din Chicago.

Actorul de culoare, a cărui orientare homosexuală este publică, a declarat că se afla pe o stradă, când doi bărbaţi mascaţi s-au apropiat, au ţipat la el, l-au lovit în zona feţei, i-au turnat peste cap "o substanţă necunoscută" şi i-au pus o frânghie în jurul gâtului. În momentul în care a fost găsit de poliţişti, actorul încă avea frânghia în jurul gâtului, citeaza Mediafax.

Artistul le-a spus poliţiştilor că atacatorii au strigat "MAGA country" (ţara MAGA), o referire la sloganul lui Donald Trump "Make America Great Again" (Să facem America măreaţă din nou). Unii critici ai preşedintelui spun că această frază are caracter rasist şi discriminatoriu.

Săptămâna trecută, poliţia din Chicago a reţinut doi fraţi nigerieni, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere de pe stradă, dar i-a eliberat două zile mai târziu, fără să îi pună sub acuzare.

"Ca toţi cetăţenii, domnul Smollett se bucură de prezumţia de nevinovăţie, mai ales că, în timpul acestei anchete, au existat scurgeri de informaţii, false şi adevărate, în mod repetat. Având în vedere astfel de circumstanţe, intenţionăm să demarăm o anchetă şi să ne construim apărarea", a declarat, miercuri, avocatul actorului, după ce acesta a fost pus sub acuzare, iar poliţia a cerut arestarea lui.

Dacă va fi găsit vinovat, actorul riscă până la trei ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
21 Feb 2019

avem si noi in Romania securisti din mafia lui gHITA care inventeaza "nazisti'...ce sa vezi majoritatea securistilor obsedati de "nazistii inchipuiti" sunt TIGOINERII///GIPSY...adica PSD-flausatii din tele-MORMAN..tot asa si la mineriadele tigoinerului-sef Iliescu au fost adusi minerii ca sa se bata cu "nazistii" din Piata Universitatii care-l deranjeaza pe tovarasul Ilici Iliescu de la MAREA CIORDEALA MAFIOTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine