2020-08-11 17:03

Actorul american Johnny Depp riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare

 |  10:51
Actorul american Johnny Depp riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare

Actorul american Johnny Depp riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare pentru introducerea ilegală în Australia a celor doi câini de companie ai săi, Pistol şi Boo.

O comisie din Senatul australian a anunţat luni că, dacă acest caz va ajunge la tribunal şi dacă Johnny Depp va fi găsit vinovat, actorul riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare sau o amendă de 265.000 de dolari, informează people.com, citat de Mediafax.

Potrivit publicaţiei Sydney Morning Herald, o anchetă oficială a arătat că Johnny Depp, ceilalţi pasageri de la bordul avionului şi membrii echipajului au omis să semnaleze în faţa autorităţilor vamale prezenţa celor două animale de companie.

Ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, care duce de doi ani o campanie acerbă de promovare a principiului potrivit căruia normele şi regulamentele sanitare se aplică tuturor cetăţenilor, indiferent dacă aceştia sunt vedete de la Hollywood, l-a avertizat pe starul hollywoodian într-un mod foarte brutal, spunându-i că Pistol şi Boo vor fi confiscaţi şi vor fi eutanasiaţi dacă nu vor părăsi teritoriul australian în cel mult 48 de ore.

Situaţia a fpst evitată, iar câinii actorului Johnny Depp s-au întors în Statele Unite la bordul unui avion privat.

Actorul american va trebui, înainte să părăsească Australia, să acorde anumite explicaţii agenţilor de la serviciul vamal australian. Johnny Depp va primit cel mai probabil o amendă uriaşă pentru faptul că a încălcat legile australiene, potrivit cărora orice animal care intră pe teritoriul australian trebuie să rămână în carantină pentru cel puţin 10 zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz