2020-08-06 04:31

Actorul Charlie Sheen, DATOR cu o pensie alimentară de 450.000 de dolari / Acuzațiile fostei soții

 |  10:28
Actorul Charlie Sheen, DATOR cu o pensie alimentară de 450.000 de dolari / Acuzațiile fostei soții

Actriţa Denise Richards (foto) spune că fostul ei soţ, actorul Charlie Sheen, îi datorează 450.000 de dolari drept pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună, Sam, în vârstă de 15 ani, şi Lola Rose, în vârstă de 14 ani, potrivit contactmusic.net.

Luna trecută, actriţa, care a apărut ca Bond Girl în filmul "Lumea nu e de ajuns/ The World is Not Enough" (1999), a depus la Curtea Supremă din Los Angeles o plângere, cerându-i judecătorului să îi impună fostului ei soţ să plătească pensia alimentară pentru fiicele lor, Sam şi Lola. Denise Richards l-a acuzat pe actorul american că alege să ducă "o viaţă extravantă", neglijându-şi copiii.

În documentele depuse în instanţă, actriţa l-a acuzat pe Charlie Sheen că îşi transferă banii în diferite conturi pentru a evita plata datoriilor.

"De la ordinul judecătoresc din 2016, nu a mai plătit 450.000 de dolari, în timp ce a cheltuit peste 600.000 de dolari în active pentru membri adulţi ai familiei şi a convertit mii de dolari în numerar pentru utilizare personală", a scris Denise Richards în plângere.

Actorul Charlie Sheen, DATOR cu o pensie alimentară de 450.000 de dolari / Acuzațiile fostei soții
zoom

Charlie Sheen a numit-o pe Denise "laşă", susţinând că aceasta minte în legătură cu întreaga situaţie. "Se poartă asemenea unei laşe, iar adevărul va ieşi la iveală", a declarat actorul pentru publicaţia The Blast, potrivit Mediafax.

Anul trecut, Charlie Sheen a cerut ca suma de bani pentru pensia alimentară să fie micşorată, pentru că nu mai câştigă la fel de mult ca în trecut.

Potrivit unor surse, în 2016, Denise a fost de acord să i se reducă fostului soţ suma de bani pe care o are de plată pentru pensia alimentară, pentru a-l ajuta pe acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz