2020-01-27 06:50

Actorul din serialul EMPIRE, care şi-a înscenat atacul rasial, CONCEDIAT de televiziunea FOX

 |  11:10
Actorul din serialul EMPIRE, care şi-a înscenat atacul rasial, CONCEDIAT de televiziunea FOX

Fox Television a renunţat la Jussie Smollett, acuzat că şi-a înscenat atacul motivat de ură rasială, astfel că actorul nu va juca în ultimele două episoade ale serialului „Empire”, au transmis producătorii executivi ai show-ului.

Într-un comunicat citat de BBC, producătorii Lee Daniels, Danny Strong, Brett Mahoney, Brian Grazer, Sanaa Hamri, Francie Calfo şi Dennis Hammer au transmis că ultimele două săptămâni au fost „foarte stresante” pentru întreaga echipă.

Ei au caracterizat cazul în care este implicat Smollett drept „neplăcut”.

Jussie Smollett, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut joi de poliţia din Chicago şi eliberat după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari.

Acuzat că a dat declaraţii false, că şi-a înscenat un atac motivat de ură rasială luna trecută, poliţiştii au spus că el a făcut acest lucru pentru că era nemulţumit de salariul pe care îl primea pentru rolul din serialul „Empire” din partea 20th Century Fox Television, citeaza News.ro.

Smollett este acuzat că a plătit doi fraţi, Olabinjo şi Abimbola Osundairo, să îl atace fizic şi să strige injurii rasiste şi homofobe în noaptea de 29 spre 30 ianuarie.

Cei doi fraţi au fost reţinuţi pe 13 februarie, iar după două zile de interogatorii, au mărturisit că au fost plătiţi de Smollett.

Serialul „Empire” a fost lansat în 2015 şi se află acum la al cincilea sezon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine