2020-07-09 04:37

Actorul Rami Malek, haz de necaz pe seama SĂRUTULUI cu Daniel Craig: "Deci, asta ma face o fata Bond?"

 |  18:02
Actorul Rami Malek, haz de necaz pe seama SĂRUTULUI cu Daniel Craig: "Deci, asta ma face o fata Bond?"

Rami Malek, vedeta din pelicula "Bohemian Rhapsody" interpreteaza un rol in ultimul film din franciza 007 in care mai apare actorul Daniel Craig. Malek a dezvaluit ca s-a sarutat cu actorul in varsta de 51 de ani, intrebandu-l amuzat, ulterior, daca "acest lucru face din el o fata Bond".

Totodata, actorul in varsta de 38 de ani a afirmat ca nu stie cine a initiat sarutul, dar ca vrea sa creada ca a fost Daniel Craig.

"Am avut o scena foarte dificila, pentru care am repetat cu regizorul nostru incredibil Cary Joji Fukunaga. Am stat ore intregi la o masa propunand si dezbatand idei. Intr-un final, am izbutit sa facem scena provocatoare. M-a apucat, m-a ridicat, nu pot spune care dintre noi a initiat urmatorul moment, si un sarut a avut loc intre noi. Voi spune ca Daniel a initiat sarutul si ca eu am fost foarte prins in moment. Am stat o clipa, mi-am tinut respiratia si am intrebat "Deci, asta ma face o fata Bond?"", a declarat Rami in emisiunea "The Late Show with Stephen Colbert", de pe postul TV CBS.

O fata Bond (Bond girl) este personajul pentru care James Bond simte o atractie amoroasa sau care il ajuta pe acesta in misiunea sa.

Ultimul film din franciza 007 care il va avea drept protagonist pe actorul Daniel Craig, "No Time To Die", cunoscut anterior drept "Bond 25" si regizat de americanul Cary Joji Fukunaga, va fi lansat pe marile ecrane pe 8 aprilie 2020, potrivit Mediafax.

Actorul in varsta de 51 de ani a aparut pentru prima data in rolul lui James Bond in pelicula "Casino Royale", din anul 2006.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz