2020-08-13 06:39

Actorul Salman Khan, achitat în procesul în care a fost acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului

 |  08:48
Actorul Salman Khan, achitat în procesul în care a fost acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului

Florentin Dincă

Actorul indian Salman Khan, un star de prim rang la Bollywood, a fost achitat de Tribunalul Superior din Mumbai, joi, într-un proces în care artistul a fost acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

În septembrie 2012, un vehicul deţinut de Salman Khan, în care se afla şi celebrul actor indian, a ieşit de pe şosea, a urcat pe trotuar şi a ucis un pieton, rănind în acelaşi timp alte patru persoane. După un proces îndelungat cu foarte multe audieri, o instanţă inferioară indiană l-a găsit vinovat pe Salman Khan şi l-a condamnat în primăvara acestui an la cinci ani de închisoare pe starul bollywoodian, care a făcut recurs la acea decizie şi a fost eliberat pe cauţiune.

Tribunalul Superior a spus că Procuratura nu a putut să dovedească faptul că Salman Khan conducea acel automobil şi că se afla în acel moment sub influenţa alcoolului, informează Mediafax. Tribunalul a decis, totodată, că declaraţia martorului-cheie, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla şi el în vehicul, "nu era pe deplin de încredere". Ravindra Patil a murit în 2007.

Procuratura poate să facă recurs şi, dacă acesta va fi acceptat, procesul se va muta la cea mai înaltă instanţă din India, Curtea Supremă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz