2019-12-09 20:56

Actriţa a schimbat macazul. Jojo, bijutier cu acte în regulă

 |  17:47
Actriţa a schimbat macazul. Jojo, bijutier cu acte în regulă

Cătălina Grama alias Jojo a păşit de curând în lumea bijutierilor, prin diploma pe care a obţinut-o în urma unor cursuri de specialitate. Fascinată de bijuterii, actriţa şi-a dorit să-şi dezvolte această pasiune, aşa că nu a stat pe gânduri şi s-a apucat de treabă.

Sub atenta îndrumare a profesorului ei, Jojo a învăţat să mânuiască pânze de traforaj şi instrumente de sudură la cursul de bijutier pe care l-a terminat, recent.

“Iţi trebuie răbdare, voinţă şi precizie. Însă eu le am pe toate atunci când fac un lucru de care sunt cu adevărat pasionată. Sunt în stare să pictez ore în şir şi pierd noţiunea timpului când trebuie să topesc, să pilesc, să modelez şi să asamblez o bijuterie! E un lucru incredibil să vezi cum se naşte ceva din mâinile tale!”, ne-a mărturisit Jojo.

Cursul a ajutat-o pe Jojo şi în ceea ce priveşte partea de creaţie, învăţând astfel noţiuni specifice, care o vor ajuta şi la brandul său de accesorii. “Să lucrezi cu pânze de traforaj şi instrumente de sudură e ceva diferit. Însă fiecare meserie în parte are gradul ei de dificultate. Dar dacă pui suflet în ceea ce faci nu mai simţi greul”, a mai spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray