2019-10-20 22:14

Actrița CARMEN TĂNASE: Când ești foarte de treabă și permisiv, oamenii înțeleg altceva...

 |  12:45
Actrița CARMEN TĂNASE: Când ești foarte de treabă și permisiv, oamenii înțeleg altceva...

Carmen Tănase mărturisește că a încercat să-i ofere personajului său - controversata Roxana Baicu Popovici din serialul "Fructul oprit" o doză de umor, dorind să-l facă plăcut publicului, în ciuda trăsăturilor pe care le are, însă și ea a învățat de la Roxana un lucru extrem de important.

“Roxana îmi este foarte dragă! Deși, nu seamăn deloc cu ea, nu am nici o legătură cu ea, însă încerc de vreo două luni de zile să acționez ca ea. De foarte multe ori când ești foarte de treabă și foarte cumsecade, când ești permisiv, oamenii înțeleg altceva… Și atunci, am zis: <<Hai, domne, să învăț ceva mai mult de la Roxana!>>.  Hai să-i zic aplomb, ca să nu-i zic altfel, tupeu.”, a spus îndrăgita actriță.

Obișnuită să-și urmărească mereu interesul, Roxana Baicu Popovici se crede importantă și vrea mereu atenție din partea celorlalți. Aflată în faliment după moartea soțului, Roxana Baicu Popovici este nevoită să își ia adio de la viața plină de opulență de care se bucura odinioară. În ciuda trăsăturilor negative pe care le are Roxana, Carmen Tănase a încercat să-și umanizeze personajul, oferindu-i o doză de umor. Îndrăgita actriță mărturisește că și ea a învățat o lecție importantă de la personajul ei din “Fructul oprit”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray