2020-02-28 18:01

Actrița Carmen TĂNASE, meniu ciudat pentru cele 9 pisici și 2 câini ai ei: E posibil să-mi sară în cap VETERINARII

 |  15:20
Actrița Carmen TĂNASE, meniu ciudat pentru cele 9 pisici și 2 câini ai ei: E posibil să-mi sară în cap VETERINARII

Carmen Tănase, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, a cărei dragoste pentru animale este deja celebră, spune poveștile impresionante ale celor 11 suflete pe care le crește în propria casă, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars, difuzată în Sâmbăta Mare, de la ora 13.00.

”Nu știu numărul animalelor pe care le-am salvat de-a lungul timpului. Nu pot să cuantific. Dar dacă ar fi să spun povești despre ele mi-ar lua o veșnicie. (...) Eu le gătesc animalelor mele. Le cumpăr carne tocată de vită, cu legume, cu de toate. Știu că e posibil să-mi sară în cap veterinarii, dar eu consider că dacă nouă ne place să mâncăm diversificat, și lor le place. Eu le dau boabe doar ca supliment. Când e vorba de hrană eu am ideile mele și nu mi le scoate nimeni din cap. Le dau și din mâncarea noastră de la masa de Paște. Animalele mele sunt prost crescute, le las să facă ce vor și ele cerșesc când văd ceva”, mărturisește Carmen Tănase.

Se pare că dragostea pentru animale i-a transmis-o și fiului său, Tudor, pentru că actrița se împarte acum între locuința sa și cea a băiatului ei care este plecat din țară, tocmai pentru a avea grijă de sufletele din cele două case.

”Vorbim zilnic la telefon și îi trimit poze cu animalele lui. Mă întreabă ce mai fac pisicile, ce fac cățeii, îi ia pe fiecare la rând și mă întreabă ce fac”, dezvăluie Carmen Tănase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05Parerea ta...

ANONIM
23 Apr 2018

Ba bine faci, recomanda si medicul ca trebuie data hrana gatita pisicilor mai ales, nu te poti baza pe ce pun aia in papa pt pisilune. Si merg si suplimentele cu vitamine, pisi a mea cerea din tot corpul si le plac insectele, ale mele merg la vanatoare de insecte ca a muriti pisi mami a lor si le-am crescut de la 6 zile cu lapte de vaca, asa ca aveau mare nevoie de completarea cu insecte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine