2020-03-28 18:04

Actrița Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills 90210, are CANCER în stadiul 4: "Preţuiesc fiecare secundă pe care o am"

 |  09:10
Actrița Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills 90210, are CANCER în stadiul 4: "Preţuiesc fiecare secundă pe care o am"

Actriţa Shannen Doherty a dezvăluit, in lacrimi, într-un interviu acordat ABC News, că are cancer in stadiul patru si stie cat mai are de trait.

Actrita de 49 de ani a afirmat că boala este în "stadiul patru", adăugând că "este o pastilă amară de înghiţit în mai multe feluri". 

Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în martie 2015, boala fiind oscilantă în anii care au urmat. În august 2019, ea vorbea despre faptul că boala este în remisiune, chiar înainte de premiera reboot-ului "BH90210" în care a jucat. 

"Sunt bine. Sunt verificată regulat. Sunt extrem de prudentă acum. Cred că îmi trăiesc viaţa cu grijă, foarte optimistă. Preţuiesc fiecare secundă pe care o am şi relaţiile mele s-au schimbat în bine. Cancerul mi-a oferit cu adevărat această oportunitate de a preţui fiecare secundă", spunea atunci Doherty, citata de News.ro.

În timpul interviului, actriţa a vorbit şi despre ce a simţit atunci când a aflat că boala a revenit. 

"Cu siguranţă am zile în care îmi spun de ce eu. Şi apoi, îmi spun, ei bine, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine merită asta? Niciunul dintre noi", a mărturisit ea. "Dar pot spune că prima mea reacţie a fost de îngrijorare cu privire la cum am să-i spun mamei, soţului meu". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine