2020-07-03 23:57

Actriţa Zoe Saldana este însărcinată şi va avea gemeni. Artista este căsătorită cu italianul Marco Perego

 |  12:00
Actriţa Zoe Saldana este însărcinată şi va avea gemeni. Artista este căsătorită cu italianul Marco Perego

Actriţa americană Zoe Saldana, care este căsătorită din vara anului 2013 cu artistul italian Marco Perego, este însărcinată cu gemeni. Actriţa a declarat că îşi va creşte copiii conform aceloraşi reguli pe care părinţii săi i le-au impus când era copil, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Cred că este inevitabil să ajungem în cele din urmă ca părinţii noştri. Sper că am moştenit lucrurile bune şi nu acele aspecte pe care mi-aş fi dorit să nu le fi trăit pe când eram copil. Sunt lucruri preluate de la mama mea pe care în mod evident vreau să le aplic în creşterea copiilor mei, dar sunt şi lucruri legate de cultura nostră latină, tradiţiile, pe care nu le voi aplica niciodată în cazul copiilor mei", a spus Zoe Saldana.

"Se spune că «Nu eşti prieten cu copiii tăi şi aceştia trebuie să-ţi ştie de frică». Dar eu cred că o fiică trebuie să fie prietenă cu mama sa. Nu este ca la armată, nu pregăteşti soldaţi care să meargă la război" , a mai afirmat actriţa.

Zoe Saldana şi italianul Marco Perego s-au căsătorit în secret în 2013, în cadrul unei ceremonii private la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii.

Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat în SUA şi a spălat vase pentru a putea să trăiască, până când cariera lui artistică a cunoscut o ascensiune spectaculoasă.

Zoe Saldana s-a remarcat în ultimii ani în filme precum "Fură şi fugi", "Columbiana", "Blood Ties" şi va juca rolul principal în filmul biografic "Nina", despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone. De asemenea, actriţa va juca în cele trei continuări ale filmului "Avatar". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz