2020-08-05 02:03

Actriţa desfigurată în Transformers 3, despăgubită cu 18 milioane de dolari

 |  11:28
Actriţa desfigurată în Transformers 3, despăgubită cu 18 milioane de dolari

În 2010, în timpul filmărilor de la Transformers 3 o tânără actriţă, Gabriella Cedillo, a fost lăsată cu leziune cerebrală permanentă în urma unui accident. Avocaţii ei au acuzat studiourile Paramount Pictures că au făcut tot ce le-a stat în putinţă să nu-i plătească facturile medicale. Un tribunal american a decis, acum câteva zile, că femeia să primească despăgubiri de 18 milioane de dolari, în urma unei înţelegeri între cele două părţi.

În 2010, tânăra actriţă Gabriella Cedillo lucra ca figurant pe platourile peliculei regizate de Michael Bay, Transformers 3: Dark of the Moon, film care s-a bucurat de încasări de peste un miliard de dolari anul trecut, scrie procinema.ro. În septembrie 2010 în Hammond, Indiana, în timp ce conducea o maşină într-o scenă ce presupunea o cascadorie, un cablu de înaltă tensiune a zdrobit parbrizul maşinii şi a lovit-o puternic în cap pe actriţă. Tânăra a fost dusă de urgenţă cu elicopterul la spital cu răni grave la cap, însă a suferit leziuni cerebrale irecuperabile.

Actriţa nu era un cascador profesionist, ci doar un figurant care a acceptat să-şi conducă pe o autostradă propria maşină. Avocaţii ei au acuzat modul precar în care a fost securizată maşina în timpul cascadoriei. Aceştia au condamnat şi modul în care studiourile Paramount Pictures au tratat accidentul evitând prin numeroase procese să-i plătească tinerei facturile medicale a anunţat postul NBC. Producătorii de la Transformers 3 plăteau figuranţii de la acele filmări cu 25 de dolari pe zi. “Nu am fost informaţi corect cu privire la riscurile la care ne-am supus la filmări iar banii primiţi nu meritau efortul pe care l-am depus”, a declarat un alt figurant, citat de dailymail.co.uk.

Gabriella Cedilloavea un job de casieră la o bancă, însă a acceptat să fie figurant pentru că îşi dorea să devină actriţă şi să intre în lumea filmului. Tânăra şi-a pierdut capacitatea de a înţelege şi evalua lucrurile şi a rămas blocată cu înţelegerea unui copil. Transformers 3 a costat 195 de milioane de dolari. Din distribuţia filmului au făcut parte Shia LaBeouf, Patrick Dempsey, Frances McDormand, John Malkovich şi fotomodelul Roşie Huntington-Whitely.

Familia tinerei a ajuns la o înţelegere cu producătorii filmului şi va primi despăgubiri de 18,5 milioane de dolari. Accidentul a declanşat o anchetă care a dorit să afle dacă şi alte norme de securitate au fost încălcate pe platourile unde a fost turnat filmul regizat de Michael Bay.

Oficialii americani au ajuns la concluzia că producătorii peliculei nu sunt vinovaţi pentru producerea “acestui accident nefericit, ce nu putea fi prevăzut”. Filmul “Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon” a avut premiera pe 29 iunie 2011 şi a obţinut încasări de 1,12 miliarde de dolari pe plan mondial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639564-02-03

Mai multe imagini:
Actriţa desfigurată în Transformers 3, despăgubită cu 18 milioane de dolari
zoom
Actriţa desfigurată în Transformers 3, despăgubită cu 18 milioane de dolari
zoom
Actriţa desfigurată în Transformers 3, despăgubită cu 18 milioane de dolari
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz