2020-07-02 09:35

Actriţa Domniţa Constantiniu, despre prestaţia actoricească a iubitei lui Marica: “Ilinca Vandici arată bine şi atrage publicul de tabloid!”

 |  18:51
Actriţa Domniţa Constantiniu, despre prestaţia actoricească a iubitei lui Marica:   “Ilinca Vandici arată bine şi atrage publicul de tabloid!”

Tot mai multe fete de tabloid s-au făcut actriţe, iar prestaţia loractoricească a atras dispreţul actorilor cu experienţă care au fost lăsaţideoparte pentru că silicoanele duduilor atrag ca un magnet publicul numeros detelenovele. Dacă Nicoleta Luciu a căpătat deja experienţă şi în serialelesiropoase, nu numai în pictorialele fără textile, Ilinca Vandici este abia ladebut. Iubita lui Marica joacă rolul unui procuror criminalist în telenovela“Narcisa Sălbatică”, iar unii dintre actorii experimentaţi pe care îi are dreptcolegi de platou consideră că Ilinca este binevenită în serial pentru că facereclamă şi atrage publicul comercial.

Cei care sperau să o vadă pe Ilinca Vandici în vreo scenă deocheată degenul celor cu care ne-a obişnuit “Narcisa Sălbatică” până acum, pot să-şi iaadio de la aceste fantezii, pentru că blonda a primit un rol de procurorcriminalist şi nicidecum de amantă. Prezentatoarea de la Antena 2 îşi asigurăfanii că nu se va dezbrăca niciodată, indiferent cât de imposibilă de refuzatar fi oferta pentru că este pudică, singurii pe care îi lasă să o vadă goalăfiind mama şi iubitul ei. Angela Istrate se numeşte personajul Ilincăi dinserial şi, deşi prima scenă a avut nevoie de “doar” nouă duble, regizorulconsideră că se descurcă binişor la filmări. Blonde desprinse din tabloide,scene deocheate şi sâni la vedere formează ingredientul principal care a aduspublicitate telenovelei, în timp ce actorii mari care se află în distribuţie autrecut în plan secundar. Chiar dacă ei nu ies niciodată în faţă şi nu mulţisunt cei care ştiu că în telenovelă joacă Draga Olteanu Matei sau Magda Catone,actriţa Domniţa Constantiniu ne-a spus că vedetele de tabloid, deşineexperimentate în actorie, atrag publicitate. “Chiar dacă nu te poţi pleca înfaţa lor aşa cum o faci în faţa doamnei Draga Olteanu Matei, şi Ilinca Vandici,şi Tania Budi sunt femei care arată foarte bine, sunt frumoase şi atrag unpublic comercial. Poate că au fost alese în serial tocmai datorită celebrităţiide care se bucură în rândul generaţiei tinere, însă acest lucru nu esteîntotdeauna rău pentru că promovează telenovela. Am jucat o secvenţă foartescurtă cu Ilinca, ea are un rol sobru, însă pentru nivelul de amatori sedescurcă binişor. Bine, nu poţi să compari un debutant cu actorii mari, darsunt în regulă şi începătorii. Poate că tot primind astfel de roluri vor căpătaexperienţă şi vor ajunge la un nivel în care pot fi numiţi actori, dardeocamdată este impresionant felul în care arată şi asta atrage publicul detabloid. Ei nu au deocamdată roluri de creaţie, iar replicile primite sunt uşureleşi îi ajută să facă faţă. Eu una m-am simţit bine la filmări în companiatinerilor! Cristi Popa îmi place în mod deosebit cum joacă, dar şi AndreiAradits şi Ion Haiduc”, ne-a declarat soţia artistului Cornel Constantiniu.

După 44 de ani de carieră, Domniţa spera la un rol principal

Actriţă cu state vechi în teatrul şi filmul românesc, DomniţaConstantiniu a primit un rol episodic în telenovela “Narcisa Sălbatică”, acelaal Tanţei, menajera unui sculptor bogat. “Îmi place să joc şi am acceptat ce mis-a dat! Îmi pare rău că nu am primit decât un rol episodic după 44 de ani decarieră, dar asta este! Sper că scenariul să se schimbe pe parcurs şi să jocmai mult, poate că rolul meu va lua o altă întorsătură sau poate voi mai juca şialtceva, nu ştiu. Chiar mi-ar plăcea ca regizorul să scrie şi pentru mine unrol mai important, dar eu sunt mulţumită şi cu “Tanţa”. Poate că în felulacesta mă va vedea lumea şi regizorii mă vor coopta şi în alte seriale deteleviziune atât de urmărite în ziua de astăzi!”, ne-a declarat actriţa care,în paralel, are colaborări la Teatrul Mic şi la Teatrul Bulandra pentruspectacolele “Furtuna” de Shakespeare, “Cum gândeşte Amy” şi “Tatăl”, ambele înregia Cătălinei Buzoianu şi “Mamouret” cu Tamara Buciuceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-16Parerea ta...

VFD
22 Feb 2018

vrea sa i se dea palme peste fund!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz