2020-02-18 00:44

Adela Popescu a fugit de la filmări direct la spital

 |  13:16
Adela Popescu a fugit de la filmări direct la spital

Adela Popescu a marcat un evenimentimportant in viata personala - a devenit matusa pentru a treia oara. Mai mult,frumoasa actrita va fi si nasa nepoatei ei nou nascute, Natalia Elena. “Minuneacare a aparut in viata noastra este cea de-a doua fetita a fratelui meu, Calin. Suntonorata ca mi-au incredintat-o drept fiica spirituala, este practic al doileacopil pe care-l botez pentru ca eu l-am botezat si pe Alexandru, fiul frateluimeu mai mare”, spune Adela.

Proaspatamatusica a incercat sa „negocieze” sosirea pe lume a nepoatei ei la momentulpotrivit dar planurile nu prea i-au iesit. „ Am rugat-o pe cumnata mea,Andreea, sa stabileasca cu cea mica sa nu vina pe lume atunci cand nu puteam saajung eu la spital din cauza filmarilor. Evident ca Natalia Elena este o fetitacu personalitate care s-a nascut exact atunci cand filmam o secventa pentruIubire si onoare. Imediat ce am terminat am fugit la spital si cand am vazut-ope nepotica mea mi-au dat lacrimile. Sincer am atins-o si am trait cea mai taresenzatie din viata mea. I-am cantat si i-am spus bun venit in familia noastra.I-am povestit despre cornitele de ren pe care i le-am cumparat si pe care le vapurta la primul ei Craciun pe care-l vom petrece, impreuna, in aceasta iarna,la Susani”, marturiseste Adela.

Pentruvedeta de la AcasăTV nasterea Nataliei Elena inseamna si o responsabilitate inplus pentru ca, pe langa rolul de matusa, Adela si-l va asuma si pe cel denasa. „Va fi minunat, emotionant si abia astept momentul botezului. Suntnerabdatoare sa merg la cumparaturi, sa-i iau lucruri minunate pe care sa lepoarte. In plus este o mare responsabilitate, sa devii parinte spiritual, iareu imi iau in serios acest rol”, marturiseste Adela.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine