2020-02-28 15:00

Adelin Petrişor va fi corespondent special la Ştirile TVR

 |  19:05
Adelin Petrişor va fi corespondent special la Ştirile TVR

AdelinPetrişor va lucra, de la 1 septembrie, la Ştirile TVR, unde va fi corespondentspecial şi "o sursă de expertiză" pentru subiectele complexe care ţinde domeniul militar, a declarat Rodica Culcer, directorul Direcţiei EmisiuniInformative şi Sport din Televiziunea Publică. "Rolul pe care i l-amrezervat lui Adelin Petrişor este de corespondent special. El va fi şi o sursăde expertiză pentru tot ce ţine de domeniul militar. El nu este strict laştirile naţionale sau externe, ci va lucra pe subiecte complexe. Ne bucurăfoarte mult că vom dezvolta împreună subiecte complexe", a spus RodicaCulcer.

Totodată,Rodica Culcer a precizat că Adelin Petrişor va fi membru "cu drepturidepline" al Departamentului Ştiri din TVR. Adelin Petrişor a confirmatfaptul că, de la 1 septembrie, va lucra la Ştirile TVR. "O să fac cefăceam şi înainte. O să fiu corespondent special", a explicat AdelinPetrişor.

JurnalistulAdelin Petrişor revine în televiziune la circa nouă luni după ce a plecat de laRealitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine