2019-10-18 21:56

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre sarcină: «Îmi este frică de naștere». Ce spune despre NUNTĂ

 |  14:18
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre sarcină: «Îmi este frică de naștere». Ce spune despre NUNTĂ

Adelina Pestrițu a vorbit, astăzi, în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11” de la Antena 1 despre noile provocări din viața ei, apărute din momentul în care a aflat că va deveni mămică.

”Mănânc multe fructe, aș mânca întruna căpșune. Deocamdată am luat doar 5 kilograme, cred că stau bine. Asta deși am înțeles că abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac în continuare sport, cu mare grijă și exerciții dedicate graviduțelor, care să nu pună copilul în pericol.  Îmi este frică de naștere, medicul meu va decide în ultima lună de sarcină dacă va fi naștere naturală sau cezariană. Primesc o grămadă de sfaturi, unele mă ajută, altele mă bagă și mai tare în sperieți.(...) Îmi doresc foarte mult să o alăptez. Sper să mă ajute și organismul, nu pot controla chiar totul”, a declarat Adelina.

Florin Ristei a ținut să precizeze că nu doar sportul este benefic pentru copilul din pântece, ci și muzica.

”Da, ai dreptate, deja ascultă foarte multă muzică. Cred că se va naște direct cântând la cât de multă muzică ascultă”, a glumit Adelina, care spune că are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că, după ce va deveni mămică, și își va creștina fetița, va îmbrăca și rochia de mireasă.

”O să fiu și mireasă. Intenționăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm seprat pentru că vrem să dăm importanța cuvenită ambelor evenimente”, a dezvăluit Adelina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

ANONIM
03 Apr 2018

Cine este fufa asta ,ce se crede ea Du te mai parasuta si vezi ti de treaba ta
ANONIM
03 Apr 2018

Dacă deschidea gura .....acum nu mai aceea teama
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray