2020-06-05 23:19

De ce nu participă Adina Buzatu la funeraliile lui Răzvan Ciobanu

 |  13:01
De ce nu participă Adina Buzatu la funeraliile lui Răzvan Ciobanu

Designerul Adina Buzatu a fost dărâmată de disparitia prematură a lui Razvan Ciobanu. Aceasta spune ca din cauza scandalului mediatic imens apărut după decesul prietenului său bun au afectat-o peste măsură si astfel a luat decizia de a nu participa la funeralii.

“Dragilor, dupa o noapte de nesomn am decis sa nu merg la inmormantare, pentru ca, in loc sa ne plangem ruda, prietenul, omul bun si talentat, designer-ul genial Razvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potentat de interpretari, supozitii, ipoteze, declaratii, pareri mai mult sau mai putin avizate care nu fac altceva decat sa intineze memoria celui trecut in nefiinta si sa inteteasca durerea celor care l-au iubit. Pur si simplu nu pot sa ma uit in ochii mamei lui care cu greu indura pierderea unicului fiu si care s-a abtinut de la orice declaratii in speranta ca va putea sa isi ia ramas bun in liniste si demnitate. Om fiind, Razvan nu a fost lipsit de gresala, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, sa ne judecam semenii? Ma rog la Dumnezeu sa ne dea intelepciunea de a lua lucrurile ca atare, de a lasa organele abilitate sa faca ancheta si de a-l pastra pe Razvan in memoria noastra pentru ceea ce a fost ca om si pentru talentul lui iesit din comun. Te voi purta in suflet mereu, dragule! Imi pare atat de rau….” este mesajul postat de Adina Buzatu pe contul ei oficial de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mai 2019

Ca de obicei ...vrei sa fi mai aparte...dar trebuia sa recunosti si situatia de fapt ...Era un drogați și poponar....Totul contra naturii....Deaceea dumnezeu face curat ...din cand in cand
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine