2020-02-18 17:25

Adrian Naidin urcă pe scena TNB de Crăciun

 |  17:05
Adrian Naidin urcă pe scena TNB de Crăciun

Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:30, destinația este AdrianNaidin.ro. La finalul lunii septembrie artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare încercare a vieții, o încercare care i-a pus viața în pericol, iar urmările îl puteau face să spună adio muzicii. Artistul se află acum într-una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale și pregateste spectacolul AdrianNaidin.ro.

După evenimentul neplăcut din toamnă, atunci când poliţiştii care căutau traficanţi de droguri au greşit adresa şi au descins în forţă în casa lui Naidin, a urmat o perioadă de incertitudine și speranță pentru artist, mulți prieteni fiindu-i alături pentru a-l ajuta să-si revină. Credința și voința lui Adrian au fost puternice și el a reușit, chiar și nerefăcut total, să își reia activitatea muzicală și să reprogrameze spectacolul amânat din 10 octombrie, în data de 26 decembrie.

Spectatorii vor putea să asculte melodii compuse de artist în ultimii trei ani, câteva melodii compuse în perioada de convalescență și, pentru că este a doua zi de Crăciun, câteva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.

Alături de Adrian Naidin, pe scenă, se vor afla artiști cu care acesta colaborează de mai mulți ani, precum Cătălina Naidin, Ionuț Micu și Adrian Andrei.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduta”,  Secția Violoncel și Muzică de Cameră. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003 a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzica de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

Născut și crescut în Ardeal, din tata oltean și mama basarabeancă, lui Naidin îi place să spună: “Tatăl meu este din Oltenia, deci 50% sunt oltean. Mama mea este din Basarabia, deci 50% sunt moldovean și 50% sunt ardelean. Deci, sunt 150% român”.

Persoanele care nu au returnat biletele la spectacolul anunțat anterior, au locurile deja  rezervate, biletele  cumpărate  rămânând  valabile.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete TICKETNET din UnireaShopping Center, etaj 2, casa de bilete a TNB și online pe:  www.ticketnet.ro, www.bilet.ro,  www.eventim.ro, www.bilete.ro și www.iabilet.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine