2020-08-12 13:16

Adriana Bahmuţeanu, de la distracţie la spital! Iată cum se simte

 |  16:54
Adriana Bahmuţeanu, de la distracţie la spital! Iată cum se simte

Prezentatorea tv a ajuns pe mâna medicilor din Bulgaria! Aflată în vacanţă cu familia, Adriana Bahmuţeanu a avut nevoie de ajutorul specialiştilor, după ce un fir i-a ieşit de la intervenţia chirurgicală suferită de curând. Din fericire, problema vedetei s-a rezolvat, după ce medicii de acolo s-au ocupat întru totul de ea.

Vedeta a povestit cele trăite în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars."Sunt în Bulgaria, în vacanţă. Am ajuns la un centru medical pentru că am avut un fir de la operaţie ieşit. Medicii m-au avertizat că e posibil să se întâmple asta, dar nu e nimic grav. Se întâmplă ca după o operaţie de anvergură să mai iasă câte un fir. Am fost la medic şi totul e ok. Nu am voie să fac baie, atât ", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

După ce a fost diagnosticată cu hernie ombilicală, vedeta a fost nevoită să trecă în urmă cu câteva săptămâni printr-o intervenţie chirurgicală. Atunci, prezentatoarea nu a respectat perioada de recuperare, ea alegând să plece în sejurul din Bulgaria cu cei dragi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-22Parerea ta...

PRIBEAGUL
22 Aug 2014

Ei, chiar asta ma interesa!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz