2019-10-20 03:47

Aflată în pragul divorțului și rămasă și fară voce, SHAKIRA mai primește o LOVITURĂ. Starul latino riscă acum ÎNCHISOAREA

 |  15:21
Aflată în pragul divorțului și rămasă și fară voce, SHAKIRA mai primește o LOVITURĂ. Starul latino riscă acum ÎNCHISOAREA

Celebra cântăreață Shakira nu travesează o perioadă prea fericită a vieții sale. Aflată în pragul divorțului de fotbalistul Gerard Pique, rămasă și fără voce, motiv pentru care și-a amânat mai multe concerte, că acum starul latino mai primește o lovitură extreme de dură. Ea este acuzată de fraudă de fiscul iberic, un delict care în Spania se pedepsește cu până la doi ani de închisoare, informează public.fr.

În urmă cu câteva luni, Shakira a fost acuzată că a ascuns câteva zeci de milioane de euro în paradisuri fiscale, depunând bani provenind din drepturi de autor în conturi bancare ascunse în Malta.

În prezent, numele Shakirei este din nou asociat cu frauda fiscală. Cotidianul spaniol La Vanguardia scrie că artista ar fi încercat să evite plata impozitelor în Spania, în perioada 2011 - 2014.

Deşi locuieşte în această ţară cu încă partenerul său de viaţă, jucătorul de fotbal Gerard Piqué, de care se zvonește că va divorța în curând, Shakira a explicat că, în toată această perioadă, a avut foarte multe deplasări în străinătate şi că veniturile sale au provenit din concerte pe care le-a susţinut în afara Spaniei. Însă fiscul spaniol a informat-o că, dacă locuieşte mai mult de 183 de zile în această ţară, este obligată să o declare ca reşedinţă fiscală şi să plătească impozite ca toată lumea.

Avocatul cântăreţei susține că este vorba de o “diferenţă de criterii şi nu de o fraudă fiscal”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-22

In legatura cu acest articol...

DRAMA prin care trece SHAKIRA: “Sunt devastată”

Shakira, acuzată de PLAGIAT. Ce melodie ar fi fost copiată
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray