2020-07-04 03:28

Ai încredere în instinctele tale: Poți asculta MELODIA lui Musk?

 |  23:22
Ai încredere în instinctele tale: Poți asculta MELODIA lui Musk?

Unii spun că nu mai are are ce face, alții că, dimpotrivă are și tocmai de aceea se lansează în diverse “lucruri”. Renumit pentru maşini electrice şi rachete, dar şi pentru declaraţii controversate, Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, şi-a dezvăluit o altă față…

Și nu degeaba figurează acum la rubrica mondenităților, deoarece la rubrica tehnologie a cam ras totul. Nu degeaba comenta un internaut că probabil Musk se plictisește și de aceea s-a apucat de cântat! „Am compus o melodie intitulată “Don’t doubt ur vibe” (“Ai încredere în instinctele tale)”, a anunţat Elon Musk zilele trecute pe Twitter, mesajul său fiind ilustrat cu fotografii în care CEO-ul apare într-un studio de înregistrări. „Am compus versurile şi cânt chiar eu”, a mai scris acesta, publicând pe platforma de socializare piesa muzicală, produsă de propria casă de discuri, Emo G. Records, după cum subliniază AFP. Patronul Tesla şi SpaceX nu a oferit alte detalii, nici asupra sursei sale de inspiraţie, nici dacă are gânduri serioase în ceea ce privește o carieră muzicală. Nu că am fi naivi să credem că o asemenea “celebritate” ar jindui la așa ceva, dar dacă nu am mai citi și lucruri de acest gen lumea ar fi cam seacă, pustie și fără umor. Nu că n-ar fi, dar, să revenim… “Dacă ai fi Elon Musk, ai putea cânta și tu”, notează cu ironie nbcnews.com.

Asta se întâmplă când ai ajuns la sfârșitul jocului

Piesa a fost încărcată pe pagina SoundCloud a lui Musk. De asemenea, melodia se află și pe YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Xx9BHU8qZ6c),  comentariile internauților pe tema melodiei fiind maxime: “Elon Musk, asta este ceea ce se întâmplă când ai ajuns la sfârșitul jocului și te plictisești extrem de mult”, comentează unul dintre ei.

Nu este prima dată când Musk a compune o melodie surpriză. În martie trecută, Musk a lansat o melodie rap numită „RIP Harambe”, în onoarea gorilei ucise care a devenit un meme pe internet.  Analiștii nu exclud o oarecare tentativă de campanie de imagine. Elon Musk aflându-se în ultima vreme în mijlocul unor controverse, legate de comportamentul său să îi zicem extravagant.

Dureros până la limita nebuniei

În 2018, el a vorbit într-un interviu acordat jurnalistei Kara Swisher de la The Recode, despre programul nebun de lucru pe care îl are și provocările ca CEO al Tesla și SpaceX. „Cu siguranță am ars câțiva neuroni în timpul acestui proces. Să conduc și SpaceX și Tesla este incredibil de dificil. Am simțit că am îmbătrânit cinci ani în acest an, să fiu sincer. Cel mai cumplit an din cariera mea. Dureros până la limita nebuniei”. CEO-ul Tesla a pus comportamentul controversat din ultima perioadă pe seama acestui program nebun de lucru.

În 2018 Musk s-a certat cu investitorii: a spus că va scoate Tesla de pe bursă. După acest “incident”, compania Tesla a acceptat să numească doi noi directori independenţi şi să înfiinţeze o comisie care să monitorizeze comunicaţiile oficiale ale lui Elon Musk. Elon Musk catalogase procesul drept „nejustificat”. Acum, CEO-ul Tesla a lansat piesa de dans electronică la două zile după ce compania a raportat un profit monstru. Respectiv, pe 30 ianuarie anul acesta, la bursa din New York, capitalizarea Tesla a atins 116,72 de miliarde de dolari, depăşindu-o pe cea a principalilor constructori de automobile americani, General Motors, Ford şi Fiat Chrysler USA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz