2019-10-14 08:51

Aici se distrează starurile. Cele mai exotice destinaţii de vacanţă ale vedetelor

 |  17:29

Haine scumpe, maşini delux, vile superbe şi...vacanţe pentru ale căror costuri nu-şi fac niciodatăgriji! Cam aşa arată, privite din afară, vieţile norocoase ale vedetelorinternaţionale. Care sunt destinaţiile preferate pentru concedii ale starurilorcare şi-ar putea permite şi o excursie pe lună? Exoticele Maldive, Hawaii sauDubai se află în top 5, dar George Clooney sau Eva Longoria nu ocolesc nici locuriminunate precum Italia sau Croaţia.

DUBAI. Climafierbinte a Dubaiului, cunoscut drept steaua Orientului Mijlociu, atragecelebrităţi din întreaga lume, precum Claudia Schiffer, Michael Schumacher,David şi Victoria Beckham sau surorile Williams. „Hotelul meu preferat esteBurj al Arab din Dubai. Când mă gândesc la lux, mă gândesc la acest hotel”, adeclarat Claudia Schiffer.

MALDIVE. Beyonce şiJay-Z şi-au închiriat un iaht, vara aceasta, pentru a se plimba în jurulMaldivelor, iar în 2008, Naomi Campbell şi iubitul ei, milionarul rus VladislavDoronin, au petrecut un sejur de basm aici. Cucerită de apa turcoaz şi denisipul fin, Donatella Versace a decretat că „Maldive este, fără îndoială, celmai frumos loc de pe pământ”.

ST. TROPEZ. Un locdeja renumit pentru mulţimea de vedete pe metrul pătrat care se adună aici înfiecare vară. Lily Allen, Elton John, Elizabeth Hurley, Catherine Zeta-Jones şiMichael Douglas sau Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt doar câteva dintrestarurile cu care „riscaţi” să vă întâlniţi dacă ajungeţi în această staţiunesuperbă de pe Coasta de Azur.

HAWAII. Vedeteleadoră vacanţele în acest mic colţ de rai care este Hawaii. Sasha Baron Cohen,Julia Roberts, Denise Richards, Britney Spears, Kevin Bacon şi Oprah Winfreys-au declarat îndrăgostiţi de atmosfera de vis a insulei, iar Sharon Osbournespune că nu ar fi putut face o alegere mai bună pentru a-şi petrece concediulalături de familie. „Vremea este fantastică, iar mâncarea este uimitoare”, aspus soţia lui Ozzy Osbourne.

BRAZILIA. Cei care sefac deseori remarcaţi, mai ales în perioada Carnavalului de la Rio, sunt NaomiCampbell, Calvin Klein, Mick Jagger, Penelope Cruz şi soţul ei, Javier Bardem.Anul acesta, şi Madonna a vizitat ţara, la invitaţia iubitului ei, manechinulbrazilian Jesus Luz. Alte dive care obişnuiesc să-şi petreacă vacanţele înBrazilia sunt Paris Hilton şi Nicole Scherzinger.

Ceva mai „modeşti” înpreferinţe, George Clooney spune că în Italia are parte de cele mai frumoaseconcedii. De altfel, actorul deţine şi o vilă acolo, pe malul lacului Como.După ce a vizitat Croaţia vara aceasta, Eva Longoria a adăugat-o pe listadestinaţiilor favorite, în timp ce Sting şi soţia lui spun că cel mai mult leplace staţiunea Cap d’Antibes de pe Riviera Franceză.

FOTO www.handbag.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray