2019-12-14 14:48

Al patrulea copil pentru cuplul Kardashian-WEST. Motivul pentru care au apelat la MAMĂ SUROGAT

 |  12:50
Al patrulea copil pentru cuplul Kardashian-WEST. Motivul pentru care au apelat la MAMĂ SUROGAT

Starul de reality-show Kim Kardashian şi soţul ei, rapperul Kanye West, au devenit părinţi pentru a patra oară, ai unui băieţel care a fost născut vineri de o mamă surogat, informează cnn.com.

Informaţia a fost confirmată de cuplul de vedete pe platforma de micro-blogging Twitter. "A sosit şi este perfect!", a scris Kardashian, care a adăugat că băieţelul seamănă cu Chicago, sora lui, şi chiar l-a numit "geamănul" acesteia.

Aceasta a fost a doua oară când cei doi au apelat la o mamă surogat. În ianuarie anul trecut, Kardashian şi West au devenit părinţii unei fetiţe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago, potrivit Mediafax.

Kardashian, în vârstă de 38 de ani, şi West, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 şi mai au doi copii biologici, fiica North, în vârstă de 5 ani, şi fiul Saint, în vârstă de 3 ani.

Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta - o complicaţie medicală care poate provoca hemoragii severe - în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com.

Tmz.com a mai scris că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetiţa. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinţi, vopsitul părului şi consumul de peşte crud pe perioada sarcinii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray