2020-04-08 13:52

Alex Abagiu, în lacrimi la ASIA EXPRESS 3: "Mi-am spart faţa, am dat cu capul de pământ"

 |  23:39
Alex Abagiu, în lacrimi la ASIA EXPRESS 3: "Mi-am spart faţa, am dat cu capul de pământ"

Make-up artist-ul Alex Abagiu a izbucnit în lacrimi după una dintre probe, dupa ce a cazut si s-a lovit cu capul de pamant.

Când era pe punctul de a ajunge la Gina Pistol, care îi aştepta într-unul din frumoasele turnuri din Filipine, după ce a urcat mai bine de 200 de scări, Abagiu s-a împiedicat şi a picat în văzul tuturor: "Mintea îmi spunea: "Dacă nu te ţii, o să cazi".

"Mi-am spart faţa. Am dat cu capul de pământ. Picioarele mi s-au tăiat, mi-au fugit de tot de sub mine. Nu le-am mai simţit. Nu am avut niciodată în viaţa mea tipul ăsta de reacţie, să nu mai am control deloc asupra corpului meu, de altfel, asta s-a întâmplat. Am dat cu capul de asflat şi cu genunchii de marginea treptei.", a declarat el, în cadrul emisiunii, printre lacrimi.

Radu Vlăduţ, colegul sau de echipă şi totodată cel mai bun prieten, s-a speriat de păţania prin care a trecut Abagaiu.

"Mă bucur că nu a păţit nimic la mâini. Vă daţi seama că, un make-up artist să păţească ceva la mâini, mai ales că eu l-am convins să vină aici.. îl aveam pe conştiinţă. Bine că nu are nimic la mâini. La genunchi are doar nişte julituri. Deci suntem ok, e bine! Am supravieţuit!", susţine el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine